Çözüm FreeDOS USB belleğin başında UEFI yazmıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
( Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar ) Bu bilgisayarı aldım buna win8.1 kurmak istiyorum. Bu siteden ( Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları ) şu linkteki dosyayı indirdim ve usbye yazma işlemini videoda anlatıldığı gibi yaptım. USByi takıp biosa geldiğimde USB'nin başında UEFI diye yazmıyor :( PC buna uyumlu mu nasıl bakılır ? Uyumlu değilse nasıl Win8.1 yükleyebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI yazmaması UEFI kurulum yapamayacağınız anlamına gelmiyor. ASUS'un bu laptoplarında UEFI hali hazırda aktif geliyor ve bildiğim kadarıyla bu ayarı bozamıyorsunuz. Yani USB belleği seçip doğrudan kurulum yapabilirsiniz. Zaten göreceksiniz ASUS logosunu. Windows logosunun yerine geçecek.

Aldığım siteye sorduğumda win7 ve win 8 kurabilirsiniz demişti. Hazırda win 7 ultimate vardı onu sorunsuz kurduk. (UEFI yazmıyordu onda da) Ama asusun sitesinden driverları kurmaya çalışınca sadece win 8.1e uyumlu olduğu yazıyordu. Bende 8.1 i indirdim UEFI yazmıyordu ondan sordum cevabınız için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı