Parasız kolay bir yolu yokmuFreedos dediğin boş gelen PC dir içinde linux Windows vb. bir işletim sistemi yoktur. Başka bir PC de Microsoft'un online sitesinden iso indirip usb belleğe yazabilirsin.
Yazdırdıktan sonra bios ayarlarından usb boot seçip kurulum yapabilirsin. Lisans içinde herhangibir yerden lisans satın alıp girebilirsin.
Ürün ahahtarım yok seçeneği ile sistemi kurabilirsin, daha sonrada key uygulama işlemini ayarlada aktivasyon kısmına tıklayarak yaparsın.
[/QUOTE ücretsiz nasıl etkinlestiririm
Sonrasında etkinleştirme nasıl olcak uctetsiz yoldanGidip ürün anahtarı satın almanız gerekiyor.
![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
Yeni PC fredoosEğer bilgisayarına önceden bir Windows 10 kurduysan senden anahtar istemez. Ben Windows 10 ilk kurduğum zaman o zamanlar Windows 10 daha yeni çıkmıştı ilk indirdiğimde anahtar istedi. Memnun kalmadım 3 ay sonra tekrardan Windows 10 indirdim kendi sitesinden bu sefer istemedi anahtar, bu sadece bir fikir yinede deneyebilirsin.
Freedos o .Yeni PC fredoos
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.