FreeDOS'u orijinal Windows 10 yapma

iso-06

Centipat
Merhaba, yeni sıfır cihazım FreeDOS. Windows 10 Pro yüklemek istiyorum, sitesinden indirdikten sonra Key'i nasıl girebilirim? Sorunsuz kolay bir yöntemle anlatirsaniz sevinirim. Herhangi bir ürün anahtarim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un official sitesinde indirme aracı ile bir format USB'si oluşturun, Sistemi kurduktan sonra key ve güncelleme ayarlarını yaparsınız.

Ürün ahahtarım yok seçeneği ile sistemi kurabilirsin, daha sonrada key uygulama işlemini ayarlada aktivasyon kısmına tıklayarak yaparsın.

FreeDOS dediğin boş gelen PC'dir, içinde Linux Windows vb. bir işletim sistemi yoktur. Başka bir PC'de Microsoft'un Online sitesinden ISO indirip USB belleğe yazabilirsin.

Yazdırdıktan sonra BIOS ayarlarından USB Boot seçip kurulum yapabilirsin. Lisans içinde herhangi bir yerden lisans satın alıp girebilirsin.

Freedos dediğin boş gelen PC dir içinde linux Windows vb. bir işletim sistemi yoktur. Başka bir PC de Microsoft'un online sitesinden iso indirip usb belleğe yazabilirsin.

Yazdırdıktan sonra bios ayarlarından usb boot seçip kurulum yapabilirsin. Lisans içinde herhangibir yerden lisans satın alıp girebilirsin.
Parasız kolay bir yolu yokmu
Ürün ahahtarım yok seçeneği ile sistemi kurabilirsin, daha sonrada key uygulama işlemini ayarlada aktivasyon kısmına tıklayarak yaparsın.
[/QUOTE ücretsiz nasıl etkinlestiririm
Gidip ürün anahtarı satın almanız gerekiyor.
Sonrasında etkinleştirme nasıl olcak uctetsiz yoldan

Eğer bilgisayarına önceden bir Windows 10 kurduysan senden anahtar istemez. Ben Windows 10 ilk kurduğum zaman o zamanlar Windows 10 daha yeni çıkmıştı ilk indirdiğimde anahtar istedi. Memnun kalmadım 3 ay sonra tekrardan Windows 10 indirdim kendi sitesinden bu sefer istemedi anahtar, bu sadece bir fikir yinede deneyebilirsin.

Eğer bilgisayarına önceden bir Windows 10 kurduysan senden anahtar istemez. Ben Windows 10 ilk kurduğum zaman o zamanlar Windows 10 daha yeni çıkmıştı ilk indirdiğimde anahtar istedi. Memnun kalmadım 3 ay sonra tekrardan Windows 10 indirdim kendi sitesinden bu sefer istemedi anahtar, bu sadece bir fikir yinede deneyebilirsin.
Yeni PC fredoos

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı