Marmelatseven
Hectopat
Free lancer olarak web tasarımı web sitesi yapma vb bazı işler düşünüyorum nerede ve nasıl öğrenebilirim?
HTML, CSS ve JavaScript öğrenerek site yapabilirsin. Ama bunları bilmiyorum ve öğrenmem zaman alır diyorsan internetten site tasarımı yapabileceğin sitelere bakabilirsin.
Html web sitesinin iskeletini oluşturur, css şeklini görünümünü, javascript fonksiyonlarını oluşturur diye biliyorum.Hocam peki en gereklisi hangisi hepsini öğrenmem mi lazım veb sitesi için veya nerelerden öğrenebilirim.
HTML web sitesinin iskeletini oluşturur, CSS şeklini görünümünü, JavaScript fonksiyonlarını oluşturur diye biliyorum.
Bir ara HTML ve CSS kursu almıştım. Aslında basit diller. Ama JavaScript hakkında çok bir bilgim yok.
Hocam ileri seviye için elbette derinlemesine öğrenmeniz gerekiyor ama bu zamanla olacak bir şey temelden başlayın bir şeyler yaptıkça ilerleteceksiniz sonrası zaten gelir.Web sitesi yapmak için gereken bilgiler temel düzeyde mi yoksa ileri düzey bilgiler mi gerekiyor aslında sorum öğrenmenin ne kadar vakit alacağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.