Freelancer web tasarımı yapmak için ne gerekli?

HTML, Css ve Javascript öğrenerek site yapabilirsin. Ama bunları bilmiyorum ve öğrenmem zaman alır diyorsan internetten site tasarımı yapabileceğin sitelere bakabilirsin.

Hocam peki en gereklisi hangisi hepsini öğrenmem mi lazım veb sitesi için veya nerelerden öğrenebilirim.
Html web sitesinin iskeletini oluşturur, css şeklini görünümünü, javascript fonksiyonlarını oluşturur diye biliyorum.
Bi ara html ve css kursu almıştım. Aslında basit diller. Ama javascript hakkında çok bir bilgim yok.

HTML web sitesinin iskeletini oluşturur, CSS şeklini görünümünü, JavaScript fonksiyonlarını oluşturur diye biliyorum.
Bir ara HTML ve CSS kursu almıştım. Aslında basit diller. Ama JavaScript hakkında çok bir bilgim yok.

Web sitesi yapmak için gereken bilgiler temel düzeyde mi yoksa ileri düzey bilgiler mi gerekiyor aslında sorum öğrenmenin ne kadar vakit alacağı.

Web sitesi yapmak için gereken bilgiler temel düzeyde mi yoksa ileri düzey bilgiler mi gerekiyor aslında sorum öğrenmenin ne kadar vakit alacağı.
Hocam ileri seviye için elbette derinlemesine öğrenmeniz gerekiyor ama bu zamanla olacak bir şey temelden başlayın bir şeyler yaptıkça ilerleteceksiniz sonrası zaten gelir.

Temel düzeyde basit siteler yapılabilir. İleri düzeyde nasıl bir site yapılır bilmem sizin üretkenliğinize bağlı.
Ne kadar zaman alır... Açıkçası bilmiyorum ama verimli bir çalışma ile (temel bir çalışma) 1.5-2 yıl alır gibime geliyor. Dediğim gibi çok bir bilgim yok benim. Bunlar tahmin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı