TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 26 Haziran 2021 #1 Arkadaş arasında geyiğine bir web sitesi yapacaktım Freenom'dan ücretsiz domain alıp ama neyi yazarsam yazayım hemen ala tıklayınca uygun değil yazıyor. Ücretli olanlarına tıklayınca da aynısı yazıyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mu?
Arkadaş arasında geyiğine bir web sitesi yapacaktım Freenom'dan ücretsiz domain alıp ama neyi yazarsam yazayım hemen ala tıklayınca uygun değil yazıyor. Ücretli olanlarına tıklayınca da aynısı yazıyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mu?
Çözüm 3 3 384311 19 Ocak 2022 Sorunun çözümü arama kutucuğuna domaini uzantı ile beraber yazmaktır. Domain Alma Ücretsiz domain alma www.technopat.net
Sorunun çözümü arama kutucuğuna domaini uzantı ile beraber yazmaktır. Domain Alma Ücretsiz domain alma www.technopat.net
KS KS TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 19 Ocak 2022 #11 384311 dedi: Sorunun çözümü arama kutucuğuna domaini uzantı ile beraber yazmaktır. Domain Alma Ücretsiz domain alma www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İhtiyacım kalmamıştı ama merak edip denedim şimdi işe yarıyor. Artı 0 Eksi
384311 dedi: Sorunun çözümü arama kutucuğuna domaini uzantı ile beraber yazmaktır. Domain Alma Ücretsiz domain alma www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İhtiyacım kalmamıştı ama merak edip denedim şimdi işe yarıyor.
3 351402 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 97 20 Ocak 2022 #12 Sissu dedi: Denedim uygun değil diyor oturum açmadım belki oturum açmadan yaptırmıyordur. Genişletmek için tıkla... Bende oturum açmazsam hepsine hayır diyor. Artı 0 Eksi
Sissu dedi: Denedim uygun değil diyor oturum açmadım belki oturum açmadan yaptırmıyordur. Genişletmek için tıkla... Bende oturum açmazsam hepsine hayır diyor.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #13 O bende de oluyor 90 tane farklı isim denedim hep hata veriyor. Artı 0 Eksi