Freenomdan aternosa domain alacaktım. Yazıyorum error falan da vermiyor. Tepki yok. Tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.
Birkaç yıl öncesinde yaşamıştım bu problemi, çözümünü freenom üzerinden sorgulayıp almayı denemek yerine dot. Tk üzerinde istediğim domaini yazıp sonrasında Freenom'a yönlendirdiğinde alabiliyordum. Deneyin isterseniz.
Dot TK - Yeni ÜCRETSİZ etki alanı bul
Geçen seneden beri ben de aynı sorunu yaşamıştım. Genel olarak asla bitmeyen bir sorun var. Mail attım dönüş sağlanmadı. Saçma sapan bir site zaten başka siteleri kullanın daha iyi.
Hayır gayet güzel bir site. 1 yıllık .tk veriyor ücretsiz.Geçen seneden beri ben de aynı sorunu yaşamıştım. Genel olarak asla bitmeyen bir sorun var. Mail attım dönüş sağlanmadı. Saçma sapan bi site zaten başka siteleri kullanın daha iyi.
bundada aynı sıkıntı var
Freenom kullanmayı denemek yerine, subdomain ile yönlendirmenizi tavsiye ederim.Bunda da aynı sıkıntı var.
Bedavaya başka site yok.
Aternos zaten subdomain veriyor bence estetik bozuyor bende eskiden domaine bağlıyordum aternosuFreenom kullanmayı denemek yerine, subdomain ile yönlendirmenizi tavsiye ederim.
Örnek:
Subdomain Creator - Shockbyte
Tam olarak domain sayılmaz ama eu.org'a bakabilirsiniz.Bedavaya başka site yok.
Hizmet vermeyen sitenin nesi güzel? Şuan ücretsiz 1 yıllık tk veriyor mu hayır.Hayır gayet güzel bir site. 1 yıllık .tk veriyor ücretsiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.