Freenom'dan domain alınmıyor

Kaycee273

Decapat
Daha fazla  
Freenomdan aternosa domain alacaktım. Yazıyorum error falan da vermiyor. Tepki yok. Tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Freenomdan aternosa domain alacaktım. Yazıyorum error falan da vermiyor. Tepki yok. Tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.

Birkaç yıl öncesinde yaşamıştım bu problemi, çözümünü freenom üzerinden sorgulayıp almayı denemek yerine dot.tk üzerinde istediğim domaini yazıp sonrasında Freenom'a yönlendirdiğinde alabiliyordum. Deneyin isterseniz.

Dot TK - Yeni ÜCRETSİZ etki alanı bul

Geçen seneden beri ben de aynı sorunu yaşamıştım. Genel olarak asla bitmeyen bir sorun var. Mail attım dönüş sağlanmadı. Saçma sapan bi site zaten başka siteleri kullanın daha iyi.

Freenom sitesi bozuk hocam. Şansına bağlı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sürekli denersen eninde sonunda çalışacaktır eskiden bende öyle yapıyordum.

Birkaç yıl öncesinde yaşamıştım bu problemi, çözümünü freenom üzerinden sorgulayıp almayı denemek yerine dot. Tk üzerinde istediğim domaini yazıp sonrasında Freenom'a yönlendirdiğinde alabiliyordum. Deneyin isterseniz.

Dot TK - Yeni ÜCRETSİZ etki alanı bul

Bunda da aynı sıkıntı var.

Geçen seneden beri ben de aynı sorunu yaşamıştım. Genel olarak asla bitmeyen bir sorun var. Mail attım dönüş sağlanmadı. Saçma sapan bir site zaten başka siteleri kullanın daha iyi.

Bedavaya başka site yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen seneden beri ben de aynı sorunu yaşamıştım. Genel olarak asla bitmeyen bir sorun var. Mail attım dönüş sağlanmadı. Saçma sapan bi site zaten başka siteleri kullanın daha iyi.
Hayır gayet güzel bir site. 1 yıllık .tk veriyor ücretsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı