FreeSync Açıkken Ekran Kapanma Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar, RX 590 Nitro+ ekran kartına sahibim. Monitörüm AOC G2460VQ6. FreeSync açıkken oyuna girdiğim de monitörden veya kasadan çözemedim ama tık tık gibi bir ses geliyor ve monitör gidip gelmeye başlıyor sonradan siyah ekrana düşüyor. Bu olay sürekli tekrar ediyor. League of Legends oyununda test ettim sadece başka oyun yüklü değil. FreeSync kapadığımda ise herhangi bir sorun olmuyor. Ne yapmam gerekiyor? HDMI ile bağlı ekran kartım. DP kablom yok.
Bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
benimkide aynı model monitör tek farkı benim ekran kartım rx 570, sizin bahsettiğiniz gibi aynı sorunları birebir bende yaşıyorum bir bilen çıkıp cevap verse ne güzel olacak ayrıca ben aoc nin sitesinden bu sorunu ilettim ama geri dönüş daha olmadı çözüm bulursam sizide bilgilendiririm

Aynı monitörü yaklaşık 2 yıl GTX 1060 ile kullanıp G-Sync açtım ama hiç bir sorun yaşamadım. Ki ben sorunsuz G-Sync açabildiysem sizin FreeSync ile hiç sorun yaşamamanız lazım AMD ekran kartlarıyla.

Aynı sorunu yaşayan bir ben değilmişim vardır bir çözümü ama bilemiyorum bende bu ekran kartını (rx570) yeni aldım ekran kartını degiştirince bu hatayı verdi
hdmı dan bağlanıyorum acaba dp alsam sorun çözülür mü birde öyle deneyecegim haftasonu alacam

Merhabalar ben de açtım sorunsuzca ve Pendulum'da denedim açılıyordu hatta oyunlarda da işe yaradı ama sonra kafasına göre çalışıp çalışmamaya başladı. Yani Nvidia Kontrol Paneli'nde hep açık ama Pendulum'da bazen G-Sync seçilemiyor. Bu yine de açık anlamına mı geliyor acaba? Monitör AOC G2260VWQ6 ve ekran kartım GTX 1060, DP 1.2 ile bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…