Merhaba. Hala ekranda çizgi sorunu yaşayanlar var ise bir yol var, titreme için de deneyin derim, çünkü bazılarında ikisi birden oluyor bu sync teknolojileri yüzünden. Ben de Acer Predator marka gerçek modül G-Sync olan monitör var ve ekran kartım NVIDIA. Ekran kartı, monitör Hz degerinin altında FPS verirse çizgilenmeler oluşuyormuş. Maksimum kare hızını, oyununa göre aldıgım FPS kadar ayarlarladığımda (garanti olsun diye bir kaç fps altı olabilir) çizgilenmeler kayboldu. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarların yönetilmesi kısmından ayarladım ben, ama örnegin gerars 5 oyununda oyun menüsünden de Max. FPS ayarlayabiliyorsunuz (30,60,90 gibi). AMD ekran kartının oyunlarda Max FPS hızı nasıl ayarlanır ya da başka programlar kullanarak ayarlanır mı bilmiyorum, ama bu konuyu araştırıp deneyebilirsiniz. Radeon Chill her oyunda desteklenmiyor fpsayarlamak için bu kullanacaksanız. Bu arada ekran milisaniye hızı, monitör menüsünden bir tık düşürülmeli, eger görüntü bozuksa. G-SYNC'ya da FreeSync kapatıp V-Sync ile sabitleyince de çizgilenmeler kayboluyor, ama akıcılık gidiyor sanki.