FreeSync kullanmamak sorun yaratır mı?

306563

Hectopat
Merhabalar 144Hz monitör almak istiyorum fakat ekran kartımın FreeSync teknolojisini desteklemediğini öğrendim.
Eğer 144 FPS alamazsam görüntüde kırılmalar mı meydana gelir? Monitör almam mantıklı mıdır?

Eğer online oyunlar oynuyorsan tavsiyemdir ama story mod oyunlar oynuyorsan 70hz de olur freesync dedikleri de şey monitörün saniyede 144kare görmeni sağlıyor freesync de sisteminin 144fps den fazlasına zorlamamasini sağlıyor

Ekran kartına ağır gelecek oyunları açmadan önce monitörün yenileme hızını düşürebilirsin. Onun dışında 144 FPS civarı aldığın sürece sorun olmayacaktır.

R9 270 kartım eski kalıyor artık ama daha düşük modelleri desteklerken benim kartımı desteklememesi ilginç geliyor teşekkür ederim yorumlar için.
Ekran kartına ağır gelecek oyunları açmadan önce monitörün yenileme hızını düşürebilirsin. Onun dışında 144 FPS civarı aldığın sürece sorun olmayacaktır.
Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve ortalama 100-120 fps alıyorum kırılmalar olacak sanırım

Son düzenleme:
R9 270 kartım eski kalıyor artık ama daha düşük modelleri desteklerken benim kartımı desteklememesi ilginç geliyor teşekkür ederim yorumlar için.

Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve ortalama 100-120 FPS alıyorum kırılmalar olacak sanırım.

100 120 FPS alıyorsanız yırtılmalar kesinlikle olmayacaktır 60 FPS altı alırsanız yırtılmalar titremeler olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı