Merhabalar 144Hz monitör almak istiyorum fakat ekran kartımın FreeSync teknolojisini desteklemediğini öğrendim.
Eğer 144 FPS alamazsam görüntüde kırılmalar mı meydana gelir? Monitör almam mantıklı mıdır?
Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve ortalama 100-120 fps alıyorum kırılmalar olacak sanırımEkran kartına ağır gelecek oyunları açmadan önce monitörün yenileme hızını düşürebilirsin. Onun dışında 144 FPS civarı aldığın sürece sorun olmayacaktır.
R9 270 kartım eski kalıyor artık ama daha düşük modelleri desteklerken benim kartımı desteklememesi ilginç geliyor teşekkür ederim yorumlar için.
Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve ortalama 100-120 FPS alıyorum kırılmalar olacak sanırım.
CS:GO gibi competitive online oyunlarda açmayın zaten; ne Freesync ne de G-sync giriş gecikmesini tamamen yok edebilir.Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve ortalama 100-120 fps alıyorum kırılmalar olacak sanırım
CS:GO gibi competitive Online oyunlarda açmayın zaten; ne FreeSync ne de G-Sync giriş gecikmesini tamamen yok edebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.