Çözüldü FreeSync monitörde G-Sync açmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunus ereng

Hectopat
Daha fazla  
Şu an elimde R5 3500X işlemci, RX580 ekran kartı ve Gamepower'ın GPR24cm1S144 monitörü var ve sadece FreeSync destekliyor. Sonraki zamanlarda ekran kartımı RTX2070 veya benzeri bir ekran kartı ile değiştirirsem G-Sync açabilir miyim? Recep Baltaş'ın bununla alakalı videosundaki listede yok monitörüm.

Çözüm
Bu daha kısa bir tatif:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an elimde R5 3500X işlemci, RX580 ekran kartı ve Gamepower'ın GPR24cm1S144 monitörü var ve sadece FreeSync destekliyor. Sonraki zamanlarda ekran kartımı RTX2070 veya benzeri bir ekran kartı ile değiştirirsem G-Sync açabilir miyim? Recep Baltaş'ın bununla alakalı videosundaki listede yok monitörüm.
O listeler Nvidia'nın test edip onayladıkları. Benim monitörüm de o listede yok ama sorunsuz kullanıyorum. Çok dandik değilse monitör sorun olmaz.
Bu daha kısa bir tatif:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O listeler Nvidia'nın test edip onayladıkları. Benim monitörüm de o listede yok ama sorunsuz kullanıyorum. Çok dandik değilse monitör sorun olmaz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı