Frekanstv APU sistem içindeki PSU sıkıntı çıkarır mı?

Makaleler
1
6300TL'ye Frekanstv APU sistem aldık. Fakat içindeki PSU yorumları pek de iç açıcı değil. Hatta forumdaki bir kullanıcı mining yaparken bozulmuş sanırım. Harici ekran kartı aldığım zaman PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum. Harici ekran kartı alana kadar sisteme bir zararı olur mu?

6300TL'ye frekanstv APU sistem aldık. Fakat içindeki PSU yorumları pek de iç açıcı değil. Hatta forumdaki bir kullanıcı mining yaparken bozulmuş sanırım. Harici ekran kartı aldığım zaman PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum. Harici ekran kartı alana kadar sisteme bir zararı olur mu?

Olmaz diye düşünüyorum, ben 1 ay önce aldım bir sorunla karşılaşmadım hala.

Sanmam, idarelik kullanılabilir. Vasatın altı bir model olduğunu bilmeniz yeterli.

Hocam peki akım korumalı prizin koruma için bir etkisi olur mu?
Akım korumalı prizin görevi giriş gerilimlerini kontrol altına almaktır. PSU kanallarındaki anormal gerilimleri PSU'nun korumaları yönetir, yani priz de kurtarmıyor.

SHP650 V2 sistem direkt hazır PSU değişmiyor.
Endişe etmeye gerek yok, Sharkoon PSU konusunda kötü değil. Ben malum markalardan sanmıştım, Sharkoon kötü değil. Acil değişime gerek yok eğer daha yüksek verim arıyorsanız elbette farklı modellere bakabilirsiniz fakat ilk sistem için gayet yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı