Fren Yerine Gaza Basan Kadın Sürücü

Ülkede daha arabayı doğru dürüst kaldıramayanlara bile ehliyet veriyorlar. Testlerin zorlaşması lazım. Adamın 4 çocuğu var ve hepsi şimdi baba özlemi yaşıyor. Cidden bir insanın hayatını almak bu kadar kolay mı? Madem bilmiyorsun sürme o zaman. Cesaret, stres vb. şeyler buna bahane değildir. Herkes için bu geçerlidir. Sen bir adamın çocuklarını yetim bırakıp karısının gözyaşlarının hakkını nasıl ödeyeceksin. Hayır, madem o an bir hata yaptın. Hiç mi aklın yok da ayağını gazdan bari çekemedin? Yazık be yazık. Adamın ailesine yazık!

"Allah Teala Hazretleri, Azrail Aleyhisselam'a buyurdu ki:

- Ey Azrail! Madem Adem'in yaratılcağı toprağı sen getirdin, Ademoğlunun canını alma vazifesini de sana veriyorum.

Azrail Aleyhisselam bunun üzerine,

- Ya Rabbi! İnsanların hepsi bana düşman olur. Benden nefret ederler, dedi. Hazreti Allah

buyurdu ki:

- Ey Azrail! Merak etme. Ben çeşitli hastalıklar, kazalar yaratacağım. İnsanlar o vesileyle ölecekler. Onların canlarını hep sen aldığın halde, onlar seni hiç düşünmeyecekler. Falan hastalıktan öldü, falan kazada öldü, diye konuşacaklar ve seni kimse suçlamayacak."

Siz istediğiniz kadar vay efendim kadın suçluydu, vay efendim kadın dikkatsizdi vs. diyip durun. Biz daha dünyaya gelmeden yazılmış bir kaderimiz var. Yukarıda okuduğunuz gibi, ömrü bitmiş birine sadece vesile oldu o kaza. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Alıntı yaptığım metnin tamamını okumak isteyenler için:

Can Alan Melek Niçin Azrail Aleyhisselam'dır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…