FRGB-RGB fan bağlantısı

dogukankurnaz

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Herkese merhaba COOLER MASTER MasterFan PRO 120 RGB Air Balance 120mm Fan | ITOPYA bu fanlardan var elimde 2 adet, bu fanları bağladım ışıksız olarak aktif olarak çalışıyor anakart üzerinde. Asus Vento VG04F+ 700W 80 Plus Dahili PSU'lu ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com bu kaya sahibim ve üzerinde FRGB bağlı kontrol kartı da var. 6 pinli fanlar ben bu 4 pin dişi pinli kontrolboard üzerine nasıl bağlayabilirim, aynı yanmasın sadece ışığı yansın istiyorum senkronize vs istemiyorum. Dönüştürücü kablo vs var mıdır?

FRGB kontrol edilemiyor normalde. Kasa üstündeki kontrol kartının fotoğrafını atabilir misiniz?
Aynı çalışsın istemiyorum özelliği olan ışığı çalışsın yeter random yansada olur sadece ışık olsun :) tabii atayım.
1610404485039.png

Bu fanları herhangi bir şekilde kontrolcü vs almadan güç vererek RGB yandırtma şansım yok mu? Senkron olmasın sadece ışık yansın yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı