Herkese merhaba, Ben maalesef Frisby PSU'lar hakkında bilgisizken Frisby kasa ve PSU dahil sistem aldım, yani anlayacağınız PSU Frisby. Bildiğiniz gibi C4 falan diyorlar hakkında . Diyelim ben sadece PSU'yu kaliteli bir PSU ile değiştirsem sorun tamamen çözülür mü?
Elinizde ki kasayı satıp (mümkünse)
Yeni bir kasa alın. Diğer türlü PSU'yu değiştirmeniz sıcaklıklar artnadıkça sizin içinde sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
İşte klasik Türk, kendi sıkıntı yaşamamış diye elinde olan şeyleri gereksizce yüceltip durur. Senin sıkıntı yaşamaman o PSU'nun güvenilmez olduğu gerçeğini değiştirmez.
bu forumda konu yeterli etkileşim almadığı için başka bir foruma yazmak zorunda kaldım aynı şey dediler o kadar para veriyoruz içime sinmedi açıkçası vardır bir bildikleri :/
5 Yıl önce aldığım sistemde Frisby PSU kullanıyordum. Bu yılın başında patladı. Sisteme zarar vermedi neyse ki. Fırsat varsa geç olmadan değiştirin.
Konuya gelecek olursak PSU değiştirmek yeterli, kasa sıcaklık anlamında sorun yaratmıyorsa ki yarattığını düşünmüyorum gayet ferah görünüyor, kasa kalabilir.