Frisby FC-9320G kasanın güç kaynağını değiştirmek yeterli olur mu?

1. Kanıt adamın 1 fanın ledi bozulmuş. PSU kaynaklı olmayabilir.

2. Kanıt 450W sertifikası olmayan PSU

3. Kanıt zaten içler acısı. RYZEN 5 3600 AMD 5700 Ekran kartı 600W gene sertifikası yok.

Millet Zaten bas bas bağırmıyor mu ? SERTİFİKASI olmayan PSU almayın diye.
Millet Zaten bas bas bağırmıyor mu? HER SERTIFIKASI olan ürünü almayın diye? Her sertifikası olan ürün " K A L İ T E L İ " Değil! Anlayın şunu! Seninle laf dalaşı yapılmaz. Türkçeyi doğru kullanamayıp ne anlattığını, ne anlatmaya çalıştığını anlayamadık, azarlar gibi " kaç tane mağdur gördün? Kaç kişi sorun yaşadı? " böyle yazınca azarlıyor gibi oluyor, en kısa sürede Türkçenizi düzeltmeniz dileğiyle. Kaç tane FSP PSU'da sorun yaşayanı gördün? Kaç tane patlayan High Power PSU gördün?

Hala malımı övdüğümü düşüyorsun sana söyleyecek kelime bulamıyorum kardeşim benim. Malımı övsem tamam diyeceğim ama yok anlatamıyorum sana.

Umarım bu inandırıcı gelir :)

Elimdeki FRISBY Kasa + güç kaynağı boşa çıkacaktı zaten. Satacaktım sorun varsa satmayacağım bilgilenmeye çalışıyordum sadece. Kul hakkına girmemek için :) Kimin kul hakkına girip girmediğini tartışmak istemiyorum hakkıma girdin çünkü geçmiş olsun kardeşim.

Tamam haklısınız fakat hâlâ daha sunulan kanıtlara bir şey buluyorsunuz. PowerBoost, Everest, Rampage, GameBooster ve daha aklıma gelmeyen onlarca markanın sertifikaları sahte. Hakkınıza girdiysem özür diler, hakkınızı helal etmenizi isterim. Kendi malına laf söyletmeyen onlarca kişi ile karşılaştığımdan dolayı sizi de onlardan sandım, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Millet zaten bas bas bağırmıyor mu? her sertıfıkası olan ürünü almayın diye? Her sertifikası olan ürün " k a l i t e l i " değil! Anlayın şunu! Seninle laf dalaşı yapılmaz. Türkçeyi doğru kullanamayıp ne anlattığını, ne anlatmaya çalıştığını anlayamadık, azarlar gibi " kaç tane mağdur gördün? Kaç kişi sorun yaşadı? " Böyle yazınca azarlıyor gibi oluyor, en kısa sürede türkçenizi düzeltmeniz dileğiyle. Kaç tane FSP PSU'da sorun yaşayanı gördün? Kaç tane patlayan High Power PSU gördün?

Bilgi istedik, kanıt istedik geldiğimiz konuya bak! Türklüğümden girdiniz, Türkçemden çıktınız. :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanıt attık doymadın, ne yapalım ben kullanıp kendim mi patlatayım illa PSU'yu? Kim olduğunu bilsem ne olacak? Ne yapabileceksin? :) Bu Ülke de herkes birbirine racon kesiyor zaten.

Kanıtlarına gayet makul bir cevap verdiğimi düşünüyorum. Merdiven altı falan diye yürüdün bu sefer.

Uğur Dündar mısın sen be adam?

Söyledim ya! Okuduğunu anlamıyor musun sen?

Diksiyon dersi veririm okumakta güçlük çekiyorsan, okuduğunu anlamıyorsan kitap okumaktan başlayabilirsin.

Haydi selametle. Daha sipariş verdiğim, Corsair RM750W 80+Gold PSU öveceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanıtlarına gayet makul bir cevap verdiğimi düşünüyorum. Merdiven altı falan diye yürüdün bu sefer.

Uğur Dündar mısın sen be adam?

Söyledim ya! Okuduğunu anlamıyor musun sen?

Diksiyon dersi veririm okumakta güçlük çekiyorsan, okuduğunu anlamıyorsan kitap okumaktan başlayabilirsin.

RACONU bilen keser.

Haydi selametle daha sipariş verdiğim, CORSAIR RM750W 80+GOLD PSU öveceğim.
Everest, Frisby, Platoon, Hadron, Gametech, Gamepower PSU'lar bunlar hepsi aynı yerde üretiliyor sadece marka basılıyor. Hepsi kalitesiz, sözde 80+ " Sertifikalı " Bir çok kişi alıp sorun yaşıyor, bir çok yerde kanıt var.

Dahası var... 80+ sertifika muhabbetinden bahsetme bana, PSU'nun kalitesini 80+ olması belirlemiyor.

Herkese merhaba, Ben maalesef Frisby PSU'lar hakkında bilgisizken Frisby kasa ve PSU dahil sistem aldım, yani anlayacağınız PSU Frisby. Bildiğiniz gibi C4 falan diyorlar hakkında :D. Diyelim ben sadece PSU'yu kaliteli bir PSU ile değiştirsem sorun tamamen çözülür mü?

Bileşenler:
XFX RX 5600XT THICC II Pro
R5 3600

Bahsettiğim kasa: Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
bana senin kasandaki f1246r 6 pinli fanlardan 2 tane lazım nerden bulabilirim??acill

bana senin kasandaki f1246r 6 pinli fanlardan 2 tane lazım nerden bulabilirim??acill
Bu kasanın kendi fanlarını bende aradım zamanında ama bulamadım. Zaten bu kasanın fanları oldukça dandik. Ledleri hemen bozuluyor. Ayrıca kendisini bile soğutamıyor bu fanlar oldukça dandik. Tavsiyem daha kaliteli fan almanız.

Bu kasanın kendi fanlarını bende aradım zamanında ama bulamadım. Zaten bu kasanın fanları oldukça dandik. Ledleri hemen bozuluyor. Ayrıca kendisini bile soğutamıyor bu fanlar oldukça dandik. Tavsiyem daha kaliteli fan almanız.
evet haklısın bulamıyorum.6 pinli rgb fan bulamıyorum hep a rgb ne yapcagımı bilemedim

Bu kasanın kendi fanlarını bende aradım zamanında ama bulamadım. Zaten bu kasanın fanları oldukça dandik. LED'leri hemen bozuluyor. Ayrıca kendisini bile soğutamıyor bu fanlar oldukça dandik. Tavsiyem daha kaliteli fan almanız.

Bence fanları o kadar da dandik değil benim pcmi gayet iyi soğutuyor fakat diğer fanları da denemek lazım tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı