Frisby FC-9320G kasanın güç kaynağını değiştirmek yeterli olur mu?

Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
323
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
BROOKLYN
Neden şöyle güzel sistemler alıp kasaya para verilmez hiç anlamıyorum.
500-600 cebinden fazla çıksın güvenilir bir pc al.
 
Hazır sistemdi ve bilgisizdim :(
Elinizde ki kasayı satıp (mümkünse)
Yeni bir kasa alın. Diğer türlü PSU'yu değiştirmeniz sıcaklıklar artnadıkça sizin içinde sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Kasa hakkında fikrim yok fakat PSU'yu değiştir.

En son ne zaman Frisby maduru gördün yakın zaman da ben duymadım duyduysan benide bilgilendir. Bende Frisby Venom kullanıyorum gayet stabil.

İşte klasik Türk, kendi sıkıntı yaşamamış diye elinde olan şeyleri gereksizce yüceltip durur. Senin sıkıntı yaşamaman o PSU'nun güvenilmez olduğu gerçeğini değiştirmez.
 
En son ne zaman Frisby maduru gördün yakın zaman da ben duymadım duyduysan benide bilgilendir. Bende Frisby Venom kullanıyorum gayet stabil.
bu forumda konu yeterli etkileşim almadığı için başka bir foruma yazmak zorunda kaldım aynı şey dediler o kadar para veriyoruz içime sinmedi açıkçası vardır bir bildikleri :/
 
En son ne zaman Frisby maduru gördün yakın zaman da ben duymadım duyduysan beni de bilgilendir. Bende Frisby Venom kullanıyorum gayet stabil.

5 Yıl önce aldığım sistemde Frisby PSU kullanıyordum. Bu yılın başında patladı. Sisteme zarar vermedi neyse ki. Fırsat varsa geç olmadan değiştirin.

Konuya gelecek olursak PSU değiştirmek yeterli, kasa sıcaklık anlamında sorun yaratmıyorsa ki yarattığını düşünmüyorum gayet ferah görünüyor, kasa kalabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı