Frisby FC-9320G RGB renklerini ASUS Prime A320M-F anakart üzerinden nasıl ayarlarım?

Starixx1

Hectopat
Merhabalar. Ben fanlarımın RGB renklerini anakart üzerinden nasıl ayarlayabilirim? Kumandasından ayarlanıyor fakat anakart üzerinden ayarlayabilir miyim? Parçalar aşağıda mevcut.

Anakart:
ASUS Prime A320M-F.

Kasa: Frisby FC-9320G.

Merhabalar. Bende aynı kasa modelini kullanıyorum. Kasadaki fanlar kontrolcü yardımıyla direkt PSU kablosuna takılı olduğu için bilgisayar üzerinden program ile kontrol edilemiyor. Zaten benim de bildiğim kadarıyla kullandığınız anakart modelinin RGB desteği yok. Ayrıca şunu da belirteyim fanların ledleri bir süre sonra bozuluyor. Sağlamken tadını çıkartın derim.

Vatanın kazığıdır bu kasa insanlara düşmemek gerek ben de düştüm bütün fanlar cortladı.
Sırf küçük kardeşimin ışıklı mışıklı sevdası yüzünden almak zorunda olduğum kasa modelidir. PSU modellerinin de resmen C4 lakaplı olduğunu öğrenince de PSU hemen değiştirdim fakat kasayı kullanmaya devam ediyorum. Fanın ışıkları kafayı yemişti resmen kapanmıyordu, yanıp sönüyordu zar zor sök tak yapa yapa ışıklarını kapatmayı başardım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı