Frisby FCL-F12B fanlar çok sesli çalışıyor

Peki bu fanlar sadece pcuya mı takılabiliyor. Bilgisayarcıya götürüp anakarta taktırabilir miyim ?
Yoksa yeni fan almak daha mı mantıklı?

Çok teşekkür ederim. Şimdi 4 adet fan almam lazım sanırım çünkü hiçbirinin anakart bağlantısı yok. Var mı önerebileceğiniz bir model?

Çok teşekkür ederim. Şimdi 4 adet fan almam lazım sanırım çünkü hiçbirinin anakart bağlantısı yok. Var mı önerebileceğiniz bir model?
4 fan için toplam bütçeniz nedir?

Kasama ek olarak 2 adet bu fanlardan almıştım ve memnunum. Tabii fiyatı şu an biraz fazla olabilir, 40-50₺ civarına da işini görebilecek modeller var.

4 Fan için toplam bütçeniz nedir?

Kasamla birlikte gelen 2 adet "Sharkoon SF1225" oldukça sessiz çalışıyor. Şimdilik iki Frisby fanımı sessiz fanlarla değiştirsem çok iyi olur o iki fanı elimle bile durdurduğumda ses belki 10 ise 3'e düşüyor. 4 pinli aynı şekil Power'a bağlanan İki fana 200'den fazla vermeden bunu halledebilir miyim acaba?
Kasama ek olarak 2 adet bu fanlardan almıştım ve memnunum. Tabii fiyatı şu an biraz fazla olabilir, 40-50₺ civarına da işini görebilecek modeller var.
1603446105794.png

O frisby fanlar elimde tuttuğum(siyah-kırmızı) şekilde 2 farklı yuvaya giriyor. Aynı şekilde bunları çıkarıp böyle bağlantı yapabilir miyim o fan modeliyle, çevremdeki hiçbir bilgisayarcı bunları yapmıyor. Pandemi dolayısıyla merkeze de gidemiyorum. Benim aynı şekilde çıkar tak yoluyla halletmem lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı