Frisby FD-PS6580p 4060'lı sisteme takılır mı?

EXilion

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
İşlemci
Ryzen 5 5600X
İlk öncelikle bu PSU bana kuzenimden geldi, herhangi bir şekilde alım yapmadım. Çok kalitesiz olduğunu ve kullanıldığı süreçte “evinde bir C4 kullanırsın” gibi sözler duydum. Ben de öyle çok kullanma taraftarı değilim; 1–2 ay kullanıp MSI'ın veya NZXT'in PSU'larından almayı planlıyorum. Bütçem biraz sınırlı, 2.000 TL civarında bir bütçem var ve şu an aktif olarak kullandığım namı değer C4 Hiper PS-45 PSU. Önerileriniz veya bir tavsiyeniz olursa söylemeniz benim için çok yararlı olur, teşekkürler.

Sistemim:

ASUS A320M-F
32 GB t-Force Vulcan Z 3200MHz.
Kingston 1TB SATA SSD.
Ryzen 5 5600X.
RTX 4060.
Hiper PS-45 450watt PSU.

İlk öncelikle bu PSU bana kuzenimden geldi, herhangi bir şekilde alım yapmadım. Çok kalitesiz olduğunu ve kullanıldığı süreçte “evinde bir C4 kullanırsın” gibi sözler duydum. Ben de öyle çok kullanma taraftarı değilim; 1–2 ay kullanıp MSI'ın veya NZXT'in PSU'larından almayı planlıyorum. Bütçem biraz sınırlı, 2.000 TL civarında bir bütçem var ve şu an aktif olarak kullandığım namı değer C4 Hiper PS-45 PSU. Önerileriniz veya bir tavsiyeniz olursa söylemeniz benim için çok yararlı olur, teşekkürler.

Sistemim:

ASUS A320M-F
32 GB t-Force Vulcan Z 3200MHz.
Kingston 1TB SATA SSD.
Ryzen 5 5600X.
RTX 4060.
Hiper PS-45 450watt PSU.

Bu modele bakabilirsin. Elindeki PSU'yu ne kadar erken değıştirirsen iyi olur.

Bunu almayı düşünüyorum zaten kaliteli midir sence?
Ve Frisby'nin PSU'sunu takıp en fazla 2 ay takılsam bir sorun çıkarır mı?
O kısım şansınıza bağlı. Muhtemelen bir sıkıntı çıkarmaz. BNL modeli o bütçedeki neredeyse tek eli yüzü düzgün model zaten. Pek seçenek yok. 2500TL civarında var sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı