Frisby FGP-3852kt alınır mı?

Arkadaşlar iki tane konsol alacağım fakat çok süper olmasına gerek yok. Çünkü ben pek konsol oyunu oynayan birisi değilim. Hatta beceremiyorum. Sırf babamla vakit geçirmek için ara sırada kendim takılırım diye almaya karar verdim. Bu yüzden uzun yıllar bozulmadan herhangi bir sorun olmadan beni uzun yıllar götürebilecek bir konsol almak istiyorum.

Ayrıca konsol alırken nelere dikkat etmeliyiz hiçbir fikrim yok. Bu yüzden şu linktekini almaya karar verdim.

Frisby FGP-3852KT Usb Android Tv Pv-Ps3 Ninten - PttAVM.com - 2024 sizce parasına değer mi?

Not: Herhangi bir bütçem yok yani belli değil.

Öncelikle bilginiz olsun diye söylüyorum, konsol değil oyun kolu. Logitech'in bir tane mavi oyun kolu vardı model adını unuttum şu an, ondan alabilirsiniz. Bluetooth'lu olsun diyorsaniz aynisinin Bluetooth'lu gri versiyonu var.

Öncelikle bilginiz olsun diye söylüyorum, konsol değil oyun kolu. Logitech'in bir tane mavi oyun kolu vardı model adını unuttum şu an, ondan alabilirsiniz. Bluetooth'lu olsun diyorsaniz aynisinin Bluetooth'lu gri versiyonu var.

O kadar alakam yok yani yanlış söylediysem affola. Dediğim gibi çok pahalı marka ve modellere gerek yok zevkine oynayacağım. Kol araştırırken nelere dikkat etmem gerek peki? Tepkime süresi, ele oturması gibi.

O kadar alakam yok yani yanlış söylediysem affola. Dediğim gibi çok pahalı marka ve modellere gerek yok zevkine oynayacağım. Kol araştırırken nelere dikkat etmem gerek peki? Tepkime süresi, ele oturması gibi.

Xinput özelliği olsun ya da yan sanayi PS4 kolu olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı