Frisby FM-G3265K Mouse'u Almak Hata mı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açmışsam affola. Ben 2 gün önce frisby fm-g3265k adlı mouseyi aldım ama sonra biraz araştırınca iyi bir mosue olmadığını ve iki ay sonra bozulabileceğini öğrendim. Sizce bu mouseyi almakla hata mı yaptım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke sorsaydım almadan önce. Ama su an DPI'ı CS GO olsun Battlefield 4 olsun cok isime yarıyor. Umarım benimki fazla dayanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Everest, Frisby vs. markalardan alınan ürünler dayansa bile mutlaka kendisine sitem ettiriyor. Şöyle bi örnek vereyim kendim Everest SM-700 ürününü kullanıyorum sırf görüntüsünden dolayı hala atmadım bırakamıyorum o kadar güzelki görüntüsü ama farenin dpi ayaraları berbat ve sürekli olmasada CS:GO ve LoL oynarken dövüşlerin ortasında takılıyor ve bu insanı cidden çıldırtıyor. :D . Ama bütçesi olmayanlar için alınabilir.
 
Bide ben CS GO da ara sıra rus serverlerine giriyorum çıldırıyorum resmen abi ya fareye yumruk atıyorum o yüzden benimkinin fazla dayanacagını düsünmüyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı