Frisby FX-2 Pro Klavye Nasıldır?

Ben Frisby FX-2 kullanıyorum hiçbir sorun görmedim logitech g103 arasında kalmıştım. İyi ki Frisby almışım hem ışıklı hemde mekanik gibi 7 renk var çok hoş hissiyatı da mekanik gibi sesi de öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende önceleri bir sorun yoktu, sonradan öyle oldu. Bilgisayardan kaynaklanmıyor. Klavyenin beyninde sorun var sanırım ya da driver ayarlarında. Şu an frisby fx2 klavyesinden yazıyorum. Yazmada sıkıntı yok ama dediğim gibi bir tuşa uzun basınca sürekli basıp kaldırıyormuşum gibi oluyor. Bu yüzden hiçbir oyun oynayamıyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben şu an frisby'nin hoparlörünü kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim daha bende FX2 ile everest rampage dlk 5110 arasında kaldım bi seçim yapamıyorum yardım etseniz bize .

Önerecek senizde ledli bir klavye ve multi medya ile macro tuşlarıda olsun şimdiden teşekkürler .

bak kardeşim frisby'nin en iyi yaptıĞı iş klavye ve mouse dir
sadece güç kaynağına güven olmaz
gayet kaliteli klavye mouse yapıyorlar
paran hiçbir şekilde çöpe gitmez.

Biliyorum konuyu hortlattım ama belkide problemi çözmüşsündür geçen bi videoda görmüştüm klavyede yanlışlıkla iş modunu açmışsın fn e basıp q tuşuna basarsan tekrar oyun moduna geçer ve problemin çözülmüş olur umarım bu yorumu görürsün

şu anda frisby fx 2 klavye ile yazıyorum sanılanın aksine tuşları ve kullanımı ışık modları ve makro programları çok iyi. 60-70 tl arası bir fiyata almıştım. Bu fiyatta başka böyle bulamazsınız. 5 adet G tuşu ve 3 adet mod mevcut . Sürüyle makro ve tuş işlevi klavyedeki bütün tuşlara yapılabiliyor. Sadece ön yargılı olmayın diyorum.

Fn+Q kombinasyonu işinizi görecektir

Fn+Q kombinasyonu işinizi görecektir

Merhabalar, bu klavyeyi 6 aydır kullanıyorum ilk zamanlar alışmak zor oldu fakat şuan başka klavyede rahat edemiyorum alırken logitech'in en ucuz klavyesi 103 müydü tam emin değilim onunla bu klavyenin arasında kalmıştım iyiki frisby'i tercih etmişim markasına aldanmayın 75 liraya aldım şuan heryerde 110 tl civarında ışıklandırması güzel makro turşları kusursuz çalışıyor çöp falan değil 300 500 liralık klavye ile aynı performansı beklemiceksiniz tabiki bütçeye göre en iyisi diyebilirim..

ben kullanıcı deneyimimi yazmak için geldim, fx2 klavyeyi 2014 de üniye giderken aldım, 2023 de topladığım kasada hala bu klavyeyi kullanıyorum, bağımlılık oldu artık bırakamıyorum, wasd tuşları falan silindi, hatta 3 sene önce space hizasındaki bir grup tuşlar, temizlik yapmak için söküp geri topladıktan sonra 3-5 ay çalışmadı, klavyeyi düşürdüm, fifa online oynarken yumrukladım, tek ayağını kırdım, hor kullandım ondan sonra ne olduysa geri düzeldi hala çalışıyor, bu klavyenin üzerine gidip corsair k55 aldım, bloody b318 aldım, eski sistemi de kullanıyorum, masamda yer yok diye küçük klavye alayım dedim, gittim rog azoth aldım yok dayı yok hala frisby fx2 yi bırakamıyorum, azoth da küçük olduğu ve 2. sistemde kullandığım için masamda, diğer ikisini kutusuna kaldırdım, vallahi bulsam gidip bitane daha fx2 alacam o kadar aşığım bu kalvyeye, halbuki dandik membrain bir klavye ama ekstra makro tuşları+büyük ve ağır yapısı+basit ama etkili multimedya tuşlarının da klavyenin büyük gövdesine dahil olması+7 modlu basit rgb nin yeterli parlaklıkta olması beni mest ediyor, elim başka klavyeye gitmiyor, tek sıkıntısı temizliği zor diyecem de ben pasaklı bir adamım temizlikten anlamıyorum diye de öyle olabilir

Vallahi hocam konuyu 2015 te yaptığım gibi şuanda da tekrardan hortlatıyorum. Çocukken babam sinirlenip yere mi fırlatmadı, üstüne bir şeyler mi dökülmedi defalarca düşmedi mi kısacası başına gelmeyen kalmadı. Nasıl yaptılarsa klavye kırılmıyor duvara fırlatıyorsun iki tuşu çıkıyor tak yerine kullanmaya devam et. Alırken markasından dolayı böyle olmasını cidden beklemiyordum. Altındaki ayakları çok güzeldi, multimedya tuşları son derece kullanışlıydı 10 yıldır yere duvara vurula vurula kullanılıyor hala üzerinde çizik bile yok diyebilirim. Hala eve gittikçe kullanırım herhalde klavyeyi torunlara hediye edeceğiz bu gidişle Ucuz ücretinin hakkını fazlasıyla verdi sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…