ben kullanıcı deneyimimi yazmak için geldim, fx2 klavyeyi 2014 de üniye giderken aldım, 2023 de topladığım kasada hala bu klavyeyi kullanıyorum, bağımlılık oldu artık bırakamıyorum, wasd tuşları falan silindi, hatta 3 sene önce space hizasındaki bir grup tuşlar, temizlik yapmak için söküp geri topladıktan sonra 3-5 ay çalışmadı, klavyeyi düşürdüm, fifa online oynarken yumrukladım, tek ayağını kırdım, hor kullandım ondan sonra ne olduysa geri düzeldi hala çalışıyor, bu klavyenin üzerine gidip corsair k55 aldım, bloody b318 aldım, eski sistemi de kullanıyorum, masamda yer yok diye küçük klavye alayım dedim, gittim rog azoth aldım yok dayı yok hala frisby fx2 yi bırakamıyorum, azoth da küçük olduğu ve 2. sistemde kullandığım için masamda, diğer ikisini kutusuna kaldırdım, vallahi bulsam gidip bitane daha fx2 alacam o kadar aşığım bu kalvyeye, halbuki dandik membrain bir klavye ama ekstra makro tuşları+büyük ve ağır yapısı+basit ama etkili multimedya tuşlarının da klavyenin büyük gövdesine dahil olması+7 modlu basit rgb nin yeterli parlaklıkta olması beni mest ediyor, elim başka klavyeye gitmiyor, tek sıkıntısı temizliği zor diyecem de ben pasaklı bir adamım temizlikten anlamıyorum diye de öyle olabilir