Frisby kasanın önü kırıldı

Daha fazla  
Niye kırıldı bilmiyorum ben evde yokken kırılmış. Aradan 2 ay geçti ve çok ısınmaya başladı büyük ihtimal bu kırıktan toz giriyor. Bu kırığı nasıl kapatabilirim acaba?

eee82688-3dd3-45cb-bfb2-7e67829b9322.jpg

Niye kırıldı bilmiyorum ben evde yokken kırılmış. Aradan 2 ay geçti ve çok ısınmaya başladı büyük ihtimal bu kırıktan toz giriyor. Bu kırığı nasıl kapatabilirim acaba?

Eki Görüntüle 1262390

Diğer 2 kapağıda çıkartıp arkadaşın dediği gibi sineklik teli ile kapatırsanız hava akımınızda güzeleşir :D

Isınmayı tetiklemez ki bu. Önündeki parça DVD okuyucu gibi bileşenler için sökülebilir durumda. Varsa kapağını geri takabilirsin. Yoksa ya açık kalır ya da farklı bir şey takabilirsin. Sorun yapmaz.

Isınmayı tetiklemez ki bu. Önündeki parça DVD okuyucu gibi bileşenler için sökülebilir durumda. Varsa kapağını geri takabilirsin. Yoksa ya açık kalır ya da farklı bir şey takabilirsin. Sorun yapmaz.
Kasanın genel durumundan anladığım kadarıyla oldukça toz alan bir yerde. Tozlanma süresini kısaltabilir. Soğutma blokları tozla kaplandıysa sıcaklık değişimine neden olabilir. Dolaylı yoldan ısınmayı etkiler aslında. Ama arada 10-15 derece gibi ciddi farklar varsa ben de bu açıklıktan olacağını sanmam.

Kasanın genel durumundan anladığım kadarıyla oldukça toz alan bir yerde. Tozlanma süresini kısaltabilir. Soğutma blokları tozla kaplandıysa sıcaklık değişimine neden olabilir? Dolaylı yoldan ısınmayı etkiler aslında. Ama arada 10-15 derece gibi ciddi farklar varsa ben de bu açıklıktan olacağını sanmam.

Arada çok ciddi bir fark yok oyunlarda işlemci ortalama 58-65 arası değişirken şimdi 60-70 arası değişmeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı