Frostpunk 2'yi nasıl buldunuz?

Ben paraya koydum Frostpunk 2 aldım ama ilk bölümde takıldım. Bana tuş kombinasyonlarını ve neler yapabileceğimi anlatabilir misiniz? Sizce nasıl oyun beğendiniz mi?
Bana göre tamamen berbat bir oyun. İlk oyundaki hiçbir özelliği barındırmıyor. Hikâye desen vasat, oynanış desen vasat, olaylar desen onlar da vasat. Ortaya bir oyun koymuşlar ama belli ki sadece grafiklere odaklanmışlar. Ben 2 saat oynadım çıktım bir daha da yüzüne bakmadım. 1. oyunu ise hala arada sırada açıp oynuyorum.

Bana göre tamamen berbat bir oyun. İlk oyundaki hiçbir özelliği barındırmıyor. Hikâye desen vasat, oynanış desen vasat, olaylar desen onlar da vasat. Ortaya bir oyun koymuşlar ama belli ki sadece grafiklere odaklanmışlar. Ben 2 saat oynadım çıktım bir daha da yüzüne bakmadım. 1. oyunu ise hala arada sırada açıp oynuyorum.
Ya ben zorlanıyorum ilk bölümde. Hangi tuşlar kullanılıyor hatırlıyor musun ilk bölümü geçmek için nasıl ilerlemek gerekiyor?

Ya ben zorlanıyorum ilk bölümde. Hangi tuşlar kullanılıyor hatırlıyor musun ilk bölümü geçmek için nasıl ilerlemek gerekiyor?
Çok bir şey hatırlamıyorum hocam. Sadece Scout'ları yollamayı unutma. Ben her seferinde yollamayı unutuyordum onları.

Yani ilk bölümü geçmek zor değil aslında. Genel ihtiyaçları karşılayabilmen lazım. Özlelikle ısınma. Ben ısınmadan dolayı gitmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı