Frostpunk, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

''Çöp, leş, standartların altında'' bunlar negatif eleştiridir. Bedava verilen bir şeyin ayrıca beklentisi olmayacağı gibi bu maddi beklenti üzerinden bir oyuna çöp demek düpediz eleştirel yetenek yoksunluğudur. Vereceğin oyu belediyenin dağıttığı kek ikramıyla veren insanların kuracağı türden bir ikilemdir.

Neden beklentiye girildiğini detaylı detaylı açıkladım. Bana eleştirel yetenek yoksunu diyen şahıs kaç kere açıklamama rağmen anlamamakta ısrar ediyor. Anlamıyorsa bu onun ne yoksunu olduğunu gösterir? Ayrıca oyunlara çöp demiyorum. Hiçbir zaman demedim. Oyunu değil direkt platformun kendisini eleştiriyorum. Bedava oyun vermek Epic Games için bir rutin haline gelmiş artık. Herkes onu bu yönüyle biliyor. Haliyle bir standart oluşmuş durumda. Bedava oyun vermek Epic Games'in kullanıcılarına sunduğu bir ayrıcalık olmaktan bu yüzden çıkmış durumda. Vermeyi bıraksa kimsenin umrunda olmayacak bir platform.
Bunu siyasi bir olaya bağlaman da komik. İlla metafor üretmek istiyorsan daha mantıklı ve tutarlı metaforlar üret.
 
Forum genel oyuncu kitlesini yansıtıyor aslında. Open world oyun olacak, ya da shooter. Bunları vermediği sürece kimseyi memnun etmesi de mümkün değil. Epic’e sadece Among Us verdiklerinde sinir olmuştum, o da Mystery Game olduğu içindi.

Ben verilmesine sevindim, üstelik Game Pass’te zaten olmasına rağmen. Ek olarak bence Frostpunk birbirinin kopyası AAA oyunlardan çok daha fazla Mystery Game denmesini hakediyor. ROTTR ediyorsa, ki kötü demiyorum ona da, Frostpunk da eder. Sevmediğiniz türdür, anlarım da; türünde en iyi oyunlardan biri kabul ediliyor.

Not: Bedava oyunu alın, geçin eleştirinizi de yapın ama hiçbirini babanız gibi de savunmayın. Multimilyoner şirketler bunlar. Hem Steam hem Epic. İşinize yarıyorsa ne mutlu, yaramıyorsa da bedava yani. Bir kaybınız yok.
 
Ölene kadar 100 TL üstü oyun mu verecek? Adam kitleyi kazandı kafası rahat.

İster versin, ister vermesin. Her şekilde Epic Games'in adeta namus bekçiliğini yapanlara karşı sırf onlara muhalefet olsun diye inatla bedava oyunlara ve bu platforma laf edilecektir çünkü bu tarz kişiler gıcığına gidilmeyi hak eden insanlar.
 
Bedavayı beğenmiyorsanız parasını verip istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Siz bedavaya nankörlük etmeye devam edin bir gün bedava da biter tıpış tıpış parayı basmak zorunda kalırsınız. Adamlar güzellik olsun diye oyun dağıtıyor, parası olmayan korsan indirmesin diye. Bunu sizden bir şey istemeden yapıyor buna rağmen hala daha böyle konuşmanız üzücü. İstediğiniz oyunlar pahalı oyunlar RDR2 100TL, indirecek 100milyon kişi var nereden baksan 1.5 milyar dolar ediyor.

Ölene kadar 100TL üstü oyun mu verecek? Adam kitleyi kazandı kafası rahat.

Sanane istediğim gibi beğenirim veya beğenmem. Ve ayrıca benim RD2 istediğimi nereden çıkardın? Tek istediğim HOI4'ün bedava verirmesi bu kadar.
 

Geri
Yukarı