Frostpunk: Game of the Year Edition alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...

Sizce fiyatına değer mi, yoksa 15 TL olan sade paketini mi almalıyım? Bu tarz oyunları çok seviyorum, o yüzden denemek istemiyor değilim.

Korsana özendirmek gibi olmasın, bence ilk crack oynayın, beğenirseniz bu paketi alın. Gerek yok derseniz de en sade olanını alırsınız.

Aslında Game Pass ile oynayabilirim, lakin teknik sorun yaşadığım için üzülmedim değil.
Ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim, sorun çözülürse oradan devam ederim. Çözülmez ise sade paketi alıp geçebilirim.

Güzeldir.

Sizce fiyatına değer mi, yoksa 15 TL olan sade paketini mi almalıyım? Bu tarz oyunları çok seviyorum, o yüzden denemek istemiyor değilim.

Oyunun ana senaryosu başladığı zaman -150 derecelik bir fırtınaya hazırlıyorsun. Fırtınayı atlattıktan sonra senaryo bölümü bitirmiş oluyorsun. Benim gözümde eskimeyen oyunlardan biri. Frostpunk, This War of Mine, road rash, Darkest Dungeon ve zuma.

Son düzenleme:
Aslında Game Pass ile oynayabilirim, lakin teknik sorun yaşadığım için üzülmedim değil.
Ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim, sorun çözülürse oradan devam ederim. Çözülmez ise sade paketi alıp geçebilirim.
Haftasonu ücretsiz şu an Steam'de. Dene, hoşuna giderse alırsın. Crack ile uğraşma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı