FRP oyunu zevkli hale getirme

metinz

Hectopat
Daha fazla  
Hikayede gidilecek yerler, itemler, büyüler hepsini belirledim olay örgüsünü kafamda kurdum. Fakat bunlar arkadaşlarıma sıkıcı geliyor. Oyunu nasıl daha eğlenceli bir hale getirebilirim, doğaçlama tarzı gittiğimden mi sıkılıyorlar?

Oyun mekanikleri bellidir zaten FRP'de, kendin çok daha kolaylaştırılmış bir şey yapsan bile FRP dediğimiz şeyin dayandığı tek temel mutluluk vardır o da hayal gücünü kullanarak kafanda bir yolculuğa çıkmak, seven sever yani bunu yapmayı sevmeyen ne yaparsan yap eğlenmez bence.

FRP konusunda hiç tecrübem yok ama merak edip can Sungur'un FRP180 Playlist'ini izlemiştim. Orada oyun yöneticisi için bir sürü taktik veriyor, masayı nasıl canlı tutarsın, ortamdaki insanlar neleri seviyor vs diye. O listeye göz atmak isteyebilirsin ki belki. Tabii ki izlemediysen ve ücretli maalesef.

Ücretsiz bir kaynak yok mu? Yabancı olsun fark etmez yeter ki masayı canlı tutmak için bir şeyler öğreneyim :D

Ücretsiz bir kaynak yok mu? Yabancı olsun fark etmez yeter ki masayı canlı tutmak için bir şeyler öğreneyim :D
Maalesef ben genel olarak FRP ile ilgilenmediğim için bildiğim ve izlediğim tek şey bu, yardımcı olamadığım için üzgünüm ama ben tekrar bi' ısrar edeyim ücreti çok değil 15₺ gibi bir ücretle katıla 1 aylık üye olabilirsin. O 1 ay zaten sana yeter 1.5, 1.75x hızlarda kolaylıkla izlenir. Zaten yayından kesitler, sohbet tadında. Hatta Papara'n varsa yarısını geri ödüyor, sadece 7.5₺ oluyor böylece 1 aylık üyelik.

Maalesef ben genel olarak FRP ile ilgilenmediğim için bildiğim ve izlediğim tek şey bu, yardımcı olamadığım için üzgünüm ama ben tekrar bi' ısrar edeyim ücreti çok değil 15₺ gibi bir ücretle katıla 1 aylık üye olabilirsin. O 1 ay zaten sana yeter 1.5, 1.75X hızlarda kolaylıkla izlenir. Zaten yayından kesitler, sohbet tadında. Hatta Papara'n varsa yarısını geri ödüyor, sadece 7.5₺ oluyor böylece 1 aylık üyelik.

Parasında değilim, ailem internete para yatırmama izin vermiyor.

Gerçekten zor şu DM olmak.
DnD mi oynatıyorsun yoksa Pathfinder vb mi?
Uzun zaman DnD 5e oynattım... DM olmak bir zulüm artık benim için.

Gerçekten zor şu DM olmak.
Dnd mi oynatıyorsun yoksa pathfinder vb mi?
Uzun zaman dnd 5E oynattım... DM olmak bir zulüm artık benim için.

Hocam tam olarak dnd değil. İnternetten bulduğum rastgele texturelar, yaratıklar, bölgeler, itemler vs. ile yaptım oyunu.

İnsanları masada tutmak için herkesi oyunda tutmanı öneririm. Örneğin oyuncularla oyundaki karakterlerle alakalı özel bir diyalog söylemek gibi bir şey olabilir.

Hocam tam olarak dnd değil. İnternetten bulduğum rastgele texturelar, yaratıklar, bölgeler, itemler vs. ile yaptım oyunu.

Bunu önermem, çok zordur. Onun yerine internete dnd players hand book PDFyazarsan karşına birkaç sayfa çıkar. Bunlardan docs. Google uzantılı olana tıklarsan oyunu öğrenebilirsin, tabii ben bunu tavsiye etmem ve zaten parasını verip almak daha iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı