FS 2020 deneme sürümü var mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, bu oyunun deneme sürümü var mı? Almadan önce sistemim ne kadar kaldıracak test etmek istiyorum.
Onun dışında bir de XBox Game Pass ile de oyun oynanabiliyormuş sanırım. PC için bu XBox Game Pass olayı nasıl işliyor?

Flight Simulator 2020 mi yoksa Farming Simulator 2020 mi?

Game Pass üyeliği aldığınızda üyeliğiniz devam ettiği sürece Game Pass oyunlarını bilgisayarınızda oynayabiliyorsunuz. Game Pass aboneliği ilk ay 5.90 Lira, 1 ay boyunca içerisindeki oyunları oynayabilirsin.

Flight Simulator 2020 için sormuştum, zaten farming simulator 2020 değil 20 olarak geçiyor, neyse, açık belirtmem gerekirdi yine de.
Bu durumda 1 aylık game pass alıp deneyebilirim, eğer sistemim görsel olarak fazla kısmadan oyunu kaldırırsa satın alırım.

Flight Simulator 2020 için sormuştum, zaten farming simulator 2020 değil 20 olarak geçiyor.
FS 2020 yazında Google aramalarda birinci sırada Farming Simulator çıkıyor. Benim bildiğim Microsoft Flight Simulator kısaltması MFS.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı