FS 22 modları güvenli mi?

Dying Light 4gb

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım var FS modsuz oynamaz diyor. Sizce en temiz ve en iyi şekilde modları nasıl alabilirim? Virüssüz oynamak istiyorum fakat korkuyorum. Bu en son yaptığım işlemden dolayı bilgilendim fakat burada iyi insanların olacağını biliyorum, bu yüzden isterseniz dosyları size ulaştırabilirim. Birkaç kişi inceleyip bana anti virüs sonucunu veya inceleme sonucunu atarsa çok sevinirim.

Step1: Oyunun içindeki ''İndirilebilir içerik'' kısmına tıklayın.
Step2: Oyun içeriğinde arkadaşınız ile aynı modları indirin.
1753467331558.png
1753467319232.png

Önerdiğim modlar1: Arama kısmına Giants software yazın. Oyun yapımcısının eski FS sürümlerinde ve bu sürüm için yaptığı modları göreceksiniz.
Önerdiğim modlar2: AutoLoad modları balya benzeri işler için aşırı işleri kolaylaştırıyor.
Oyunun modhub sayfasına bağlı olmadan da modları indirebilirsiniz.
Oyunun modhub sayfasına bağlı olmadan indirebileceğiniz mod sayfaları:Kingmods
Her mod Multiplayer destekli olmuyor.

Eğer dorse gibi modlar indirdiniz ama 1.000.000L silaj gibi bir planınız var ama dorselerle sürekli uğraşmak istemiyorsanız. İndirdiğiniz modun RAR dosyasını bulun.
1753467686906.png

RAR'ın içinden .xml uzantılı dosyayı masaüstüne atın
1753467757537.png

CTRL+F ile Capacity araması yapın
1753467801343.png

capacity=''xxxxxx'' yazan yeri ihtiyacınız kadar yapın ve metin dosyasını kaydedip rarın içine atın.
Dorseniz artık olduğundan daha fazla kapasiteli oldu.
Bu sadece dorse modlamaydı dilerseniz traktörlere de fazladan beygir ve hız arttırımı yapabiliyorsunuz.

Aklınızda soru işareti kalmaması için 286 mod kullanıyorum ve oyundan her sıkıldığımda başka haritalar başka traktörler indirerek oynuyorum. Hatta FS25 satın almama rağmen FS22 daha fazla modlara sahip olduğu için FS22 oynuyorum.
1753468008444.png

286 moddan hiçbirinden bir sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı