Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor.
Çözüm Canklct 12 Kasım 2024 OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
xiryt Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #31 Canklct dedi: Hayır araştırıyorum farklı başlıklarda fakat fiyatı ucuz diye ve mağdur olan epic kitlesi biziz. Playstation 5 te de açılmama sorunları varmış oyun galiba test edilmeden sürülmüş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle tam test ertmediler Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Hayır araştırıyorum farklı başlıklarda fakat fiyatı ucuz diye ve mağdur olan epic kitlesi biziz. Playstation 5 te de açılmama sorunları varmış oyun galiba test edilmeden sürülmüş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle tam test ertmediler
Berberoglu70 Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #32 İade talebi oluşturup Steam dan mı alsak? Steam dan alanlar oynayabiliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı? Artı 0 Eksi
İade talebi oluşturup Steam dan mı alsak? Steam dan alanlar oynayabiliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı?
RevisorySine Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3070Ti Ryzen 5 5600X Bitfenix Cube 240mm 2x16 G.Skill Ripjaws 3600mhz Seagate Firecuda 530 2Tb MSI B550-A Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik Elektroteknik 12 Kasım 2024 #33 Bende aynı sorunu yaşıyorum birçok kişi var böyle ben orijinal oyunu crackleyerek çözdüm şimdilik. Artı 0 Eksi
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #34 Berberoglu70 dedi: İade talebi oluşturup Steamdan mı alsak? Steamdan alanlar oynayabiliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden aktif olarak oynanıyor fakat Epic'te 550 Steam'de 1300 civarına geliyor, bence biraz bekleyin paranızı çöpe atmayın. RevisorySine dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum birçok kişi var böyle ben orijinal oyunu crackleyerek çözdüm şimdilik. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz söyler misiniz? Artı 0 Eksi
Berberoglu70 dedi: İade talebi oluşturup Steamdan mı alsak? Steamdan alanlar oynayabiliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden aktif olarak oynanıyor fakat Epic'te 550 Steam'de 1300 civarına geliyor, bence biraz bekleyin paranızı çöpe atmayın. RevisorySine dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum birçok kişi var böyle ben orijinal oyunu crackleyerek çözdüm şimdilik. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz söyler misiniz?
celikalper Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #35 Canklct dedi: Hayır araştırıyorum farklı başlıklarda fakat fiyatı ucuz diye ve mağdur olan epic kitlesi biziz. Playstation 5 te de açılmama sorunları varmış oyun galiba test edilmeden sürülmüş. Genişletmek için tıkla... luncher ı kaldırıp tekrar yükleyeceğim bir bakalım kendi sitesinde deneyin diyor Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Hayır araştırıyorum farklı başlıklarda fakat fiyatı ucuz diye ve mağdur olan epic kitlesi biziz. Playstation 5 te de açılmama sorunları varmış oyun galiba test edilmeden sürülmüş. Genişletmek için tıkla... luncher ı kaldırıp tekrar yükleyeceğim bir bakalım kendi sitesinde deneyin diyor
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #36 celikalper dedi: luncher ı kaldırıp tekrar yükleyeceğim bir bakalım kendi sitesinde deneyin diyor Genişletmek için tıkla... Ben denedim çözüm olmadı bence denemeyin. Artı 0 Eksi
celikalper dedi: luncher ı kaldırıp tekrar yükleyeceğim bir bakalım kendi sitesinde deneyin diyor Genişletmek için tıkla... Ben denedim çözüm olmadı bence denemeyin.
T tefarmtarim Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #37 Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Berberoglu70 Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #38 Ben denedim. Olmadı.. Artı 0 Eksi
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #39 RevisorySine dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum birçok kişi var böyle ben orijinal oyunu crackleyerek çözdüm şimdilik. Genişletmek için tıkla... Arkadaştan cevap bekliyorum. Artı 0 Eksi
RevisorySine dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum birçok kişi var böyle ben orijinal oyunu crackleyerek çözdüm şimdilik. Genişletmek için tıkla... Arkadaştan cevap bekliyorum.
celikalper Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #40 Canklct dedi: Arkadaştan cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... bir cevap verirse baya bir insanı bu dertten kurtarmış olacak Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Arkadaştan cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... bir cevap verirse baya bir insanı bu dertten kurtarmış olacak