Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor.
Çözüm Canklct 12 Kasım 2024 OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
S Sezentarim Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #51 Canklct dedi: Ben de onu düşündüm aslında FS22 de shadercache gibi dosyalar var oyun belgeleri fakat belgelerde onlar yok dosyayı silip onar yaptım yine içi boş. Maalesef ve saçmalık olan sadece epic gameste böyle olması microsoft ve xbox açılıyormuş Genişletmek için tıkla... steamde çalışıyor mu peki Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Ben de onu düşündüm aslında FS22 de shadercache gibi dosyalar var oyun belgeleri fakat belgelerde onlar yok dosyayı silip onar yaptım yine içi boş. Maalesef ve saçmalık olan sadece epic gameste böyle olması microsoft ve xbox açılıyormuş Genişletmek için tıkla... steamde çalışıyor mu peki
M Mehmetali22 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 3 12 Kasım 2024 #52 Bende de aynı sorun var . Artı 0 Eksi
O OZGUR202020 Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #53 Crack de işe yaramadı Artı 0 Eksi
RevisorySine Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3070Ti Ryzen 5 5600X Bitfenix Cube 240mm 2x16 G.Skill Ripjaws 3600mhz Seagate Firecuda 530 2Tb MSI B550-A Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik Elektroteknik 12 Kasım 2024 #54 OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Yanlış kurmuşsundur veya kompile epiği kapat öyle dene. Artı 0 Eksi
OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Yanlış kurmuşsundur veya kompile epiği kapat öyle dene.
O OZGUR202020 Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #55 RevisorySine dedi: Yanlış kurmuşsundur veya kompile epiği kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dostum beton yetmez. x64 içine atmam gerekiyormuş sağolasın Artı 0 Eksi
RevisorySine dedi: Yanlış kurmuşsundur veya kompile epiği kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dostum beton yetmez. x64 içine atmam gerekiyormuş sağolasın
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #56 OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar. Artı 0 Eksi Çözüm
OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
Emre Gönültaş Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #57 Bende de aynı sorun var defalarca dosyaları doğrula dedim ancak düzelmedi. Bir süre beklememiz gerekecek sanırım. Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var defalarca dosyaları doğrula dedim ancak düzelmedi. Bir süre beklememiz gerekecek sanırım.
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #58 Emre Gönültaş dedi: Bende de aynı sorun var defalarca dosyaları doğrula dedim ancak düzelmedi. Bir süre beklememiz gerekecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım videoyu dener misiniz. Artı 0 Eksi
Emre Gönültaş dedi: Bende de aynı sorun var defalarca dosyaları doğrula dedim ancak düzelmedi. Bir süre beklememiz gerekecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Paylaştığım videoyu dener misiniz.
Emre Gönültaş Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #59 Paylaşmış olduğun video işe yaradı hocam. Ama bu geçici bir çözüm. Epic hepimiz için bir düzeltme yapar herhalde. Artı 0 Eksi
Paylaşmış olduğun video işe yaradı hocam. Ama bu geçici bir çözüm. Epic hepimiz için bir düzeltme yapar herhalde.
RevisorySine Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3070Ti Ryzen 5 5600X Bitfenix Cube 240mm 2x16 G.Skill Ripjaws 3600mhz Seagate Firecuda 530 2Tb MSI B550-A Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik Elektroteknik 12 Kasım 2024 #60 Oynuyorum agalar. Artı 0 Eksi