Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor.
Çözüm Canklct 12 Kasım 2024 OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
OZGUR202020 dedi: Crack de işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar.
Developa Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #61 Oyun Türkçe destekliyor diye çıktı ama crack'den dolayı mı türkçe değil acaba? Artı 0 Eksi
T tefarmtarim Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #62 Crack diye ingilizce sanırım. Artı 0 Eksi
RevisorySine Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3070Ti Ryzen 5 5600X Bitfenix Cube 240mm 2x16 G.Skill Ripjaws 3600mhz Seagate Firecuda 530 2Tb MSI B550-A Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektirik Elektroteknik 12 Kasım 2024 #63 Developa dedi: Oyun Türkçe destekliyor diye çıktı ama Crack'den dolayı mı Türkçe değil acaba? Genişletmek için tıkla... Crackten dolayı evet. Artı 0 Eksi
Developa dedi: Oyun Türkçe destekliyor diye çıktı ama Crack'den dolayı mı Türkçe değil acaba? Genişletmek için tıkla... Crackten dolayı evet.
S Sezentarim Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #64 Canklct dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... ustam teşekkürler oyun açılıyor fakat yükleme ekranında 97 de kalıp atıyor oyundan ve bellek şu olamaz read hatası veriyor Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim yapamayan arkadaşlara da kısa süreli çözüm olsun iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... ustam teşekkürler oyun açılıyor fakat yükleme ekranında 97 de kalıp atıyor oyundan ve bellek şu olamaz read hatası veriyor
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #65 Sezentarim dedi: ustam teşekkürler oyun açılıyor fakat yükleme ekranında 97 de kalıp atıyor oyundan ve bellek şu olamaz read hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin. Artı 0 Eksi
Sezentarim dedi: ustam teşekkürler oyun açılıyor fakat yükleme ekranında 97 de kalıp atıyor oyundan ve bellek şu olamaz read hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin.
S Sezentarim Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #66 Canklct dedi: Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin. Genişletmek için tıkla... ustam 97 de kaldı yine bu sefer read hatası vermeden attı oyundan yine ekran kartı sürücüsünden midir Canklct dedi: Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüsünden değilmiş yine açılmıyor Son düzenleme: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin. Genişletmek için tıkla... ustam 97 de kaldı yine bu sefer read hatası vermeden attı oyundan yine ekran kartı sürücüsünden midir Canklct dedi: Hocam benim fs22 de oluyordu o ben ekran kartı driverinin bi önceki sürümüne dönüp çözüyordum isterseniz bi deneyin. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüsünden değilmiş yine açılmıyor
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #67 Sezentarim dedi: ustam 97 de kaldı yine bu sefer read hatası vermeden attı oyundan yine ekran kartı sürücüsünden midir ekran kartı sürücüsünden değilmiş yine açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme bekliyeceğiz o zaman ben de oyunu türkçe yapamadım türkçe yapabilen var mı? Artı 0 Eksi
Sezentarim dedi: ustam 97 de kaldı yine bu sefer read hatası vermeden attı oyundan yine ekran kartı sürücüsünden midir ekran kartı sürücüsünden değilmiş yine açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme bekliyeceğiz o zaman ben de oyunu türkçe yapamadım türkçe yapabilen var mı?
köroğlu1414 Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #68 Canklct dedi: Hocam güncelleme bekliyeceğiz o zaman ben de oyunu türkçe yapamadım türkçe yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Belgelerimdeki kayıtlardan bi dosyayı not defterinde açıp ingilizce yazan yere Türkçe yazınca oluyordu. Artı 0 Eksi
Canklct dedi: Hocam güncelleme bekliyeceğiz o zaman ben de oyunu türkçe yapamadım türkçe yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Belgelerimdeki kayıtlardan bi dosyayı not defterinde açıp ingilizce yazan yere Türkçe yazınca oluyordu.
Berberoglu70 Yoctopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #69 Grafikler çok kötü (crack ten dolayı değilse) Fs22 daha gerçekçi gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Canklct Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #70 Berberoglu70 dedi: Grafikler çok kötü (crack ten dolayı değilse) Fs22 daha gerçekçi gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarları düzeltmeyi deneyin benim gayet iyi. Artı 0 Eksi
Berberoglu70 dedi: Grafikler çok kötü (crack ten dolayı değilse) Fs22 daha gerçekçi gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarları düzeltmeyi deneyin benim gayet iyi.