FSP 550W Hyper Pro PSU bozuk mu?

Osmank38

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, dün gamin genden FSP'nin 550W 80+ Hyper Pro modelini satın aldım kasaya monte ettim ama PC kapalıyken cızırtı sesi geliyor anakarta güç veriyor PSU'yu arkasından güç tuşundan kapattım ama bu sefer de ara sıra anakarta 2sn güç gelip tekrar kapanıyor bir sıkıntı çıkarır mı Power bozuk mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağına taktığınız güç kablosunu kontrol edin, tam oturmamış olabilir. İyice içine ittirdiğinize emin olun, çok da zorlamayın.

Güç kaynağına taktığınız güç kablosunu kontrol edin, tam oturmamış olabilir. İyice içine ittirdiğinize emin olun, çok da zorlamayın.

Hocam Power sanki böyle titriyor gibi biraz araştırdım galiba coil whine sorun ama yine de kafama takıldı güç anahtarı kapalıyken bile ara sıra güç veriyor.

Hocam Power sanki böyle titriyor gibi biraz araştırdım galiba coil whine sorun ama yine de kafama takıldı güç anahtarı kapalıyken bile ara sıra güç veriyor.
Güç anahtarı kapalıyken güç veriyorsa güç kaynağında bir sorun olabilir, Gaming.gen ile görüşüp değişip talep etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı