FSP 700W HD700 Hydro 80+ Bronze güç kaynağı nasıldır?

MassakaaN

Hectopat
Merhaba. Yeni bir PSU almaya karar verdim. Birkaç kişinin önerisi üzerine FSP 700W HD700 Hydro 80+ Bronze güç kaynağını almayı düşünüyorum. Sizin de yorumunuzu merak ettim nasıldır bu PSU iyi midir? Varsa sizinde 600-650TL civarı PSU öneriniz onu da yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni bir PSU almaya karar verdim. Birkaç kişinin önerisi üzerine FSP 700W HD700 Hydro 80+ Bronze güç kaynağını almayı düşünüyorum. Sizin de yorumunuzu merak ettim nasıldır bu PSU iyi midir? Varsa sizinde 600-650TL civarı PSU öneriniz onu da yazabilirsiniz.

FPS bir PSU'nun kötü çıkma ihtimali yok.

Sama üretimi kaliteli bir seri. Kullanıcıları memnun. Alttaki linkte de Tier B olarak derecelendirilip önerilmiş.

Sama üretimi kaliteli bir seri. Kullanıcıları memnun. Alttaki linkte de Tier B olarak derecelendirilip önerilmiş.
“Küçük sorunları olan veya az bilgi sahibi olunan PSU’lar” altına giriyor. Doğrudan önerdikleri anlamına gelmiyor. “low priority” koyulduysa zaten düşük öncelikli demek, seçmen gereken en son PSU’lar yani. Mesela bu PSU önerdiklerinizden çok daha iyi, Hydro da dahil.

Hem o fiyata çok daha güvenilir markaların PSU’ları var, bunlar varken niye Rampage önerdiniz merak ettim.

@MassakaaN Siz en iyisi 30 TL daha verip benim önerdiğim modeli alın, bu bütçede daha iyisi yok.

“Küçük sorunları olan veya az bilgi sahibi olunan PSU’lar” altına giriyor. Doğrudan önerdikleri anlamına gelmiyor. “low priority” koyulduysa zaten düşük öncelikli demek, seçmen gereken en son PSU’lar yani. Mesela bu PSU önerdiklerinizden çok daha iyi, Hydro da dahil.

Hem o fiyata çok daha güvenilir markaların PSU’ları var, bunlar varken niye Rampage önerdiniz merak ettim.

@MassakaaN Siz en iyisi 30 TL daha verip benim önerdiğim modeli alın, bu bütçede daha iyisi yok.
Ben markaya bakmıyorum, modele bakıyorum. Bu piyasada 700 TL'ye güvenilir 750 watt Gold sertifikalı bir ürün varken niye önermeyeyim ki? Attığınız model de gayet alınır önerdiğim model de öyle. Alttaki PSU'nun non-modular versiyonu olduğu belirtiliyor forumlarda.

Hydro 700W şu anki 3600X-5700XT sistemimde kullanıyorum, önceki sistemimde de 1600-1050 TI ile bu PSU'nun 600W versiyonunu kullandım. Yani bu seriden olan PSU'ları 4 yıla yakındır kullanıyorum. Hiç ses falan duymadım, PSU ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 4 tane 8 pin PCI çıkışı sunması kendi klasmanında rakipsiz, başka bulamadım. 2 tane 8 pin kullanan 5700XT kartım olduğu için de bilerek böyle aldım, çift besleme yapmak için. Ben tavsiye ediyorum. FSP zaten PSU konusundaki yeri belli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı