FSP 700W HD700 Hydro 80+ Bronze güç kaynağı nasıldır?

Peki 600W 80+ Gold mu daha mantıklı yoksa 700W 80+ Bronze'mu daha mantıklı?
High Performance tabii ki de. Hem direkt 600W verebiliyor hem Gold sertifikalı hem de bileşenleri daha kaliteli.

Hydro 700W iken 604W veriyor (yanlış hatırlamıyorsam). Hydro da öyle çok iyi bir PSU değil ama kötü de değil.

High Performance tabii ki de. Hem direkt 600W verebiliyor hem Gold sertifikalı hem de bileşenleri daha kaliteli.

Hydro 700W iken 604W veriyor (yanlış hatırlamıyorsam). Hydro da öyle çok iyi bir PSU değil ama kötü de değil.
Hydro 648W verebiliyor. Yüksek güç isteyen durumlarda avantaj. Benim ekran kartında ben 340-350W'lık spike'lar gördüm, arkadaş 3080 falan alacaksa anlık yüklenmeleri kaldırmayıp OV korumasını devreye sokabilir PSU.

Hydro 648W verebiliyor. Yüksek güç isteyen durumlarda avantaj. Benim ekran kartında ben 340-350W'lık Spike'lar gördüm, arkadaş 3080 falan alacaksa anlık yüklenmeleri kaldırmayıp ov korumasını devreye sokabilir PSU.

Ekran kartım; ASUS RX580 4 GB işlemci; Ryzen 5 1600. Ben ileride sistem yükseltmeyi düşündüğüm için ve şu anki PSU sıkıntı çıkardığı için iyi bir şey almayı istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı