Hocam SSD'den vida çıkmaz. O tarz vidalar hep kasayla beraber geliyor.Vidaları SSD kutusundan çıkması lazım.
Modelden modele olabilir. HyperX, JD, Hı-Level’den çıkmıştı.Hocam SSD'den vida çıkmaz. O tarz vidalar hep kasayla beraber geliyor.
Modellerini belirtir misiniz? Daha önce hiç görmedim çünkü.Modelden modele olabilir. HyperX, JD, Hı-Level’den çıkmıştı.
Sonra o SSD'ler hiç beklenmedik bir anda perte de çıkabilir. Aman dikkat. Bu iki markadan uzak durun derim. Konu çözülmüş ama yanlış bir algıya karşı yine de belirtmek istedim.JD, Hı-Level
Bende sizle hem fikirim. İlk Hi-Level daha sonra JD daha sonra HyperX aldım. Hi-Level ve JD sağlık %100, aralarında en yeni olan HyperX’in sağlığı %88. Üzüldüm açıkçası. Şans birazda.Sonra o SSD'ler hiç beklenmedik bir anda perte de çıkabilir. Aman dikkat. Bu iki markadan uzak durun derim. Konu çözülmüş ama yanlış bir algıya karşı yine de belirtmek istedim.![]()
HyperX 3D NAND 240 GBModellerini belirtir misiniz? Daha önce hiç görmedim çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.