FSP Hexa+ 500W PSU Nasıldır?

Gayet güzel bir güç kaynağıdır. Hatta bence kendi bütçesindeki en iyi f/p ürünü sayılabilir. 80+ sertifikası var. Kendi sitesinden (HEXA+ 500W) de bakabilirsin. Çoğu sisteme bu güç kaynağını öneriyorum. Bildiğim kadarıyla enerji verimliliği %82 olması gerekiyor.

Verimlilik kısmına bakmamışım. Kusura bakmayın.

80+ ya da değil. Kullanıyorum. Gayet memnunum. Arada fan sesi geliyor. Onu da normal buluyorum 4 sene oldu. Kullandığım sistem imzamda.

FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri --- bende burada gördüm uygun fiyatlı bir güç kaynağı fakat emin olamadım.sizde bilgili birisiniz bana bu güç kaynağını önerirmisiniz.yani yorumlarıda az olduğu için pek emin olamadım.L

Ben kesinlikle öneririm. Bence f/p anlamında en iyi ürünlerden biridir. Kendim de aynısını kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 seneden fazla oldu. FSP güç kaynağı konusunda gerçekten aklıma gelen en iyi markalardan biri. Pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

80+ yazmadığı için emin olamamıştım.teşekkür ederim.siparişi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…