FSP Hexa+ 500W PSU Nasıldır?

çok bir fark oluyormu.bende 1050 ti ekran kartı varda yeterince besleyebilirmi?
Bende de 1050 TI var çok rahat besliyor hatta ekran kartlarına bakarsan GTX 1080 dahil gereksinim olarak 500W güç kaynağı olarak yazmış. Tabiki GTX 1080 için ben en az 600W alın derdim ama diğerleri için çok rahat yeterli.

Bende de 1050 TI var çok rahat besliyor hatta ekran kartlarına bakarsan GTX 1080 dahil gereksinim olarak 500W güç kaynağı olarak yazmış. Tabiki GTX 1080 için ben en az 600W alın derdim ama diğerleri için çok rahat yeterli.
birde şey sorucaktım ben sistemime ram olarak- Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram Fiyatı bu rami tercih ettim.sizce nasıl veya daha idealini biliyormusunuz.
Teknolojipazar sitesi de gayet güvenilirdir. İ3 8100 ve FSP Hydro 600 almıştım bu siteden. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Teknolojipazar sitesi de gayet güvenilirdir. İ3 8100 ve FSP Hydro 600 almıştım bu siteden. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
teşekkür ederim sizede.o sitelere ded bakacağım
80+ ama bronze gold filan değil.
birde z 1 yıldır kullanıyorum dediniz.fan sesi çok geliyormu çünkü sessiz olması benim için daha iyi

Son düzenleme:
birde şey sorucaktım ben sistemime ram olarak- Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram Fiyatı bu rami tercih ettim.sizce nasıl veya daha idealini biliyormusunuz.

teşekkür ederim sizede.o sitelere ded bakacağım
birde z 1 yıldır kullanıyorum dediniz.fan sesi çok geliyormu çünkü sessiz olması benim için daha iyi
Ses konusunda ben gayet memnunum. Sesli çalışan bir parça değil.
Bellek konusunda da sistemini belirtmem gerekiyor. İyi yada kötü diyebilmek için.

2666 MHZ alsaydınız daha iyi olabilirmiş. Ancak 2400 MHZ de sizi üzmez uyguna aldıysanız. 450 TL civarında 2400 MHZ 8 gb bellekler. Yeni mi aldınız? Ne kadara aldınız?

2666 MHZ alsaydınız daha iyi olabilirmiş. Ancak 2400 MHZ de sizi üzmez uyguna aldıysanız. 450 TL civarında 2400 MHZ 8 gb bellekler. Yeni mi aldınız? Ne kadara aldınız?
daha almadım alıcam fiyatı ise 503 tl. az bir fiyat değil.arkadaşımın önerisi olduğu için bunu tercih ettim.pek bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı