Bu site ile karşılaştım, fiyatı makul geldi ama ürün 80+ sertifikalı mı onu anlayamadım. 80+ Sertifikalı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Size katılmıyorum. Önerdiğiniz güç kaynağının özelliklerini tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.Hocam, onun yerine Cooler Master 500W 120mm Fanlı PSU BULK RS500-PCARI3-BU Fiyatı bunu almanızı tavsiye ederim.
FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri --- bende burada gördüm uygun fiyatlı bir güç kaynağı fakat emin olamadım.sizde bilgili birisiniz bana bu güç kaynağını önerirmisiniz.yani yorumlarıda az olduğu için pek emin olamadım.LGayet güzel bir güç kaynağıdır. Hatta bence kendi bütçesindeki en iyi f/p ürünü sayılabilir. 80+ sertifikası var. Kendi sitesinden (HEXA+ 500W) de bakabilirsin. Çoğu sisteme bu güç kaynağını öneriyorum. Bildiğim kadarıyla enerji verimliliği %82 olması gerekiyor.
Ben kesinlikle öneririm. Bence f/p anlamında en iyi ürünlerden biridir. Kendim de aynısını kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 seneden fazla oldu. FSP güç kaynağı konusunda gerçekten aklıma gelen en iyi markalardan biri. Pişman olmazsınız diye düşünüyorum.FSP Hexa 500 Serisi 500W Power Supply Fiyatı - Taksit Seçenekleri --- bende burada gördüm uygun fiyatlı bir güç kaynağı fakat emin olamadım.sizde bilgili birisiniz bana bu güç kaynağını önerirmisiniz.yani yorumlarıda az olduğu için pek emin olamadım.L
80+ yazmadığı için emin olamamıştım.teşekkür ederim.siparişi vericemBen kesinlikle öneririm. Bence f/p anlamında en iyi ürünlerden biridir. Kendim de aynısını kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1 seneden fazla oldu. FSP güç kaynağı konusunda gerçekten aklıma gelen en iyi markalardan biri. Pişman olmazsınız diye düşünüyorum.
80+ ama bronze gold filan değil.80+ yazmadığı için emin olamamıştım.teşekkür ederim.siparişi vericem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.