Arda Akkan

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2015
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle PSU modelim FSP Hydro 700W. Aldığımdan beri 0 ses ile çalışıyordu. Ancak taşınma işleminden sonra ne olduysa hafif bir tıkırtı sesi geliyordu. Hangi fandan geldiğini kontrol ettim ve PSU fanından geldiğine karar verdim. Daha sonra PSU'yu açıp içindeki kabloları kontrol edip sessiz döndüğüne emin olup kapattım ve tekrardan kontrol etmek için bilgisayarı açtım. Şimdi tıkırtı sesi tamamen gitti ancak uğultu gibi çok rahatsız edici bir ses geliyor. Öyle aman aman aşırı yüksek bir ses değil ancak kulaklık yokken ciddi rahatsız ediyor. Taşınmadan önce 0 ses çalışan PSU'nun bu hale gelmesi çok üzücü açıkçası. Yardımlarınız bekliyorum. Ayrıca şunu belirtmem gerekir ki PSU'yu kasaya sabitleyen vidaları tam sıkmama rağmen hala sonsuza kadar dönüyor ancak PSU bayağı sağlam duruyor yerinde. Sorun bundan mı yoksa içerisinde başka bir şeyden mi kaynaklanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
İçini açmadan garantiye niye yollamadınız hocam? Bu arada yalama yapmış vida yüzünden uğultu olabilir. Ya daha kalın vida kullanın ya da vidanın arasına kağıt koyun.
 
Hocam garanti ile uğraşacak durumda değilim zamanım da yok onu bekleyecek. En kötü yeni bir tane alırım ancak keşke düzelse...
Taşınırken zarar görmüş olabilir mi?

Valla hocam kimse işini doğru düzgün yapmıyor. Çok güzel sardım ettim ama güvenmiyorum da açıkçası. Alıp atmış bile olabilirler. Ama şu vidalar aklımı kurcaladı. PSU kutusundan da vida çıkmadı kasadan çıkanla taktım ondan mı sorun acaba?
 
Vidalardan olduğunu düşünmüyorum sonuçta sağlam durduğunu söylemişsin ama bu işlerden anlayan arkadaş varsa vidalar hakkında daha ne yorum yaparsa güzel olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı