FSP Hydro G PSU'dan Ses geliyor

Katılım
27 Ekim 2018
Mesajlar
7.940
Makaleler
21
Çözümler
30
Arkadaşlar selam, FSP Hydro G 500W Bir PSU Almıştık sisteme, bu günlerde PSU'dan tıkırtı ve cızırtı gibi ses geliyor, kronik sorunlu bir model mi? Yoksa bir sorun yok mu? PC Yük altına girdikçe daha da ses artıyor. Teşekkürler.

İsteyene video atabilirim.
Arkadaşım video yolladı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam sizin model Hydro G olarak geçmiyor. G'si yok. Hatta HD500 diye geçiyor. Kronik sorunlu mu bilemiyorum ama FSP'nin en alt seviye modeli olduğu görünüyor. Bazı yerlerde 5 yıl garanti demişler. Bu doğruysa çok iyi. Sorunu çözemezseniz eğer ve garanti dahilinde ise umarım servisi yardımcı olur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, acaba FSP İle hangi marka ilgileniyor yoksa direkt olarak FSP Türkiye var mı?
 
Tamamdır hocam teşekkür ederim, acaba FSP İle hangi marka ilgileniyor yoksa direkt olarak FSP Türkiye var mı?
Aldığınız yerle de iletişim kurabilirsiniz. Sanırım Türkiye garantisini şurası veriyor olabilir. Emin değilim. Sormak lazım.

 
Aldığınız yerle de iletişim kurabilirsiniz. Sanırım Türkiye garantisini şurası veriyor olabilir. Emin değilim. Sormak lazım.

Hocam bizim hatamız, kablolamayı iyi yaptık sanıyorduk ama bir tane kelepçe kopmuş o yüzden ekran kartına çarpıyormuş. Çok teşekkür ederim gene de. <3
:D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı