baltazar119
Hectopat
Merhabalar. FSP Hydro K serisi (HD 500, 600, 700) alınır mı? Alınırsa neden alınır? Alınmazsa neden alınmaz?
Arada neredeyse 150Tl fark var ama:Hydro K 500 80+ modeli hakkında konuşacak olursak aynı fiyat bandındaki ürünlere göre markalı ve düzgün bir model olması.
Hydro K 600W ve 700W yerine bu alınır.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı güzel de kaliteli mi?Alınır fiyatına göre işini yapar.
50 TL yok mu?Arada neredeyse 150 TL fark var ama.
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyatı güzel de kaliteli mi?
Peki zalman olan kaliteli mi?50 TL yok mu?
![]()
FSP Hydro K 700W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro K 700W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
600W modeli yerine de bu alınabilir.
![]()
Zalman ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç Kaynağı
Zalman ZM550-GVII 550W 80+Bronze Güç Kaynağı En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
İyidir ancak Zalman mı daha iyidir Hydro K mi onu bilmiyorum. Ama High Power gold hepsinden daha iyi.Peki Zalman olan kaliteli mi?
Kaliteli tabiki işini yapar yazmıştım.Arada neredeyse 150Tl fark var ama:
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fiyatı güzel de kaliteli mi?
Bilen var mıdır forumda?İyidir ancak Zalman mı daha iyidir Hydro K mi onu bilmiyorum. Ama High Power gold hepsinden daha iyi.
Ben bilmiyorum ancak bilen vardır hocam.Bilen var mıdır forumda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.