FSP Hyper 80+ Pro H3-700 700W vs High Power Elite 750W 80+

İki ürün arasında hangisi daha kaliteli, hangisi alınmalı sizce dostlar?

High Power markası iyi değil ama 750W öneririm ekstra 50W, sistemin daha güvenilir ve istikrarlı çalışmasını sağlar, özellikle yüksek yük altındaki oyun ve iş yüklerinde.

High Power markası iyi değil ama 750W öneririm ekstra 50W, sistemin daha güvenilir ve istikrarlı çalışmasını sağlar, özellikle yüksek yük altındaki oyun ve iş yüklerinde.

Çok da büyük farkları yok fakat Elite 750W daha iyi bir tercih olur.

Şu an aktif olarak H3 700 modelini kullanıyorum elime bu ürün geçti ikisinden birini kullanıp diğerini satmak istiyorum FSP şu an sorunsuz ilerliyor ama diğer ürün bundan kaliteli 750W diye geç diyorsanız ona geçeceğim dostlar.

Şu an aktif olarah H3 700 modelini kullanıyorum elime bu ürün geçti ikisinden birini kullanıp diğerini satmak istiyorum FSP şu an sorunsuz ilerliyor ama diğer ürün bundan kaliteli 750W diye geç diyorsanız ona geçeceğim dostlar.

High Power sertifikalı ama genelde F/P diye tercih edilen bir marka hiç yüksek sistemlerde kullanıldığını görmedim NZXT'nin 750W güç kaynağını öneririm https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811?utm_campaign=akakce&v=1.75

High Power sertifikalı ama genelde F/P diye tercih edilen bir marka hiç yüksek sistemlerde kullanıldığını görmedim NZXT'nin 750W güç kaynağını öneririm https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811?utm_campaign=akakce&v=1.75

Aslına bakarsanız High Power dünyaca bilindik bir marka. Şu an aktif olarak RX 6900 XT ve Ryzen 7 5700X sistemine sahibim ve FSP H3-700W güç kaynağım ile sorunsuz kullanıyorum. Benim anlatmak istediğim şey yeni bir güç kaynağı almak değil. İki ürün de şu an bende bulunuyor hangisini kullanmam gerekir? Hangisi daha kalitelidir. Sadece bunu öğrenip ona göre sisteme o güç kaynağını takmak istiyorum.

Elite 750W modelini secerdim. Ayrıca Elite 750W, önerilen NZXT C750' Bronze modeline göre de daha iyi bir tercih.

Dostlar cansınız anlıyorum ama sanırım bir şeyi anlatamıyorum farklı ürünler için bilgi talebinde bulunmuyorum 😁 Ekstra bir ürün alma gibi bir niyetim de yok. Sadece elimde bulunun bu iki ürün arasında bilgi transferi yapmak istedim teşekkürler.

@Doğukan Gündoğdu önerinin gereksizliğini belirtmek için vurgulama ihtiyacı hissettim. Bu arada PSU'yu değiştirdiğinizde, OCCT ile güç testi yapıp sistemin stabilliğini kontrol etmeniz iyi olur.

Hatırlatmanız için çok teşekkürler. FurMark ve OCCT testi yapıp o şekilde kullanmaya devam edeceğim çünkü bazı ürünlerde kapanma sorunu oluyor haklısınız. Peki süre olarak kaç dakika beklemeliyim efendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı