Hyper Pro aldık sonuç olarak nasıl hocam?Konuda destek ve bilgi konusunda cok buyuk eksiklikler var, normalde benim icin siradan bir konu oldugundan girmeyecektim ancak dayanamadim.
Hyper Pro ile CX-F arasinda daglar var oncelikle, ancak CX-F fiyatina tercih edilebilecek daha iyi uniteler oldugundan onu da tercih etmek mantikli degil. WPM Gold Zero'yu sertifikasi Gold diye alacaksaniz gecmis olsun para bosa gitti.
Butce CX-F'in fiyatina kadar cikiyorsa alinabilecek mutlak unite budur:
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1300 TL'ye Hyper Pro almak cok mantiksiz degil, alinan kalite dusuyor sadece. DC-DC karti harici bir olayi yok bu unitenin.
Fiyatina gore mantiksiz degil, gucu fazla ve DC-DC kartina sahip. Diger konularda giris-orta segment sayilir. Pisman etmez.Hyper Pro aldık sonuç olarak nasıl hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.