FSP marka PSU takırtı yapıyor

katze2190

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
amd ryzen 5 7600
Selamlar, yaklaşık 1 yıl önce aldığım hazır sistemde FSP markalı PSU'm 1 aydır fanından tıkırtı sesi çıkartıyor. PSU kasa içinde geldiği için tam modelini hatırlamıyorum ama 650 Watt olan bir modeldi. PSU'umun fanını değiştirmek istiyorum ama tam modeli bilmediğim için ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

Selamlar, yaklaşık 1 yıl önce aldığım hazır sistemde FSP markalı PSU'm 1 aydır fanından tıkırtı sesi çıkartıyor. PSU kasa içinde geldiği için tam modelini hatırlamıyorum ama 650 watt olan bir modeldi. PSU'umun fanını değiştirmek istiyorum ama tam modeli bilmediğim için ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

Once soylemem gerek eger PSU servis olmadan acarsan garanti dısı kalır cidden PSU geldigini dusunuyorsan garantiye yolla.

Garantiden dönme süresi çok sürüyor diye biliyorum ve tüm işlerim bilgisayarımda olduğu için pek bilgisayarsız kalamam o yüzden garantiye göndermek istemiyorum.

Azemi süre 20 gundur 20 gun içinde gelmez ise ürünün olana kadar sana aynısını veriyorlar ama yine de garanti dısı kalıcagını unutma fsp PSU bu değil mi?

Azemi süre 20 gundur 20 gun içinde gelmez ise ürünün olana kadar sana aynısını veriyorlar ama yine de garanti dısı kalıcagını unutma fsp PSU bu değil mi?
evet fsp hyper 80 pro

yani şimdi psuyu çıkarıp ayrı çalıştırdım ve ses kesinlikle fan kısmından geliyor video koyacağım şimdi.

12 cm bir fan takılabilir ama FSP içindeki fanı lehimlediyse onu takması ve cıkartması zor olur.
Lehimli mi bilmiyorum pek incelemedim ama sesin nasıl geldiğini anlamanız için bir video koyuyorum şimdi

12 cm bir fan takılabilir ama FSP içindeki fanı lehimlediyse onu takması ve cıkartması zor olur.
Birde forumda yeniyim. Nasıl video ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem?

Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable bu siteye video yukle sana link veriyor o linkide buraya atarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yaptım dediğinizi. Belirtmeliyim ki bu ses sürekli olmuyor yük altında veya boşta farketmeksizin aralıklarla geliyor ve gidiyor. Masada titreşim yapacak dereceye geliyor bazen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Yaptım dediğinizi. Belirtmeliyim ki bu ses sürekli olmuyor yük altında veya boşta farketmeksizin aralıklarla geliyor ve gidiyor. Masada titreşim yapacak dereceye geliyor bazen.

+ olarak uzaktan bu kadar ses duyulmuyor tabii ki telefonu yakına soktuğum için böyle yoğun bir ses var.

yaptım dediğinizi. Belirtmeliyim ki bu ses sürekli olmuyor yük altında veya boşta fark etmeksizin aralıklarla geliyor ve gidiyor. Masada titreşim yapacak dereceye geliyor bazen.

Artı olarak uzaktan bu kadar ses duyulmuyor tabii ki telefonu yakına soktuğum için böyle yoğun bir ses var.

Sanki titriyor gibi vidalarını sıkmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı