FSP PSU ile P8H61-M LX uyumlu mu?

O PSU yerine bunu almanızı öneririm.
PSU ve anakart uyumluluğu gibi bir şey aslında yok, 20+4 pin olan her anakart ile kullanabilirsiniz.
Markası FSP diye aldanmayın, o modellerin birçok koruması eksik. Attığım PSU, FPS'ye oranla daha iyi.

O PSU yerine bunu almanızı öneririm.
PSU ve anakart uyumluluğu gibi bir şey aslında yok, 20+4 pin olan her anakart ile kullanabilirsiniz.
Markası FSP diye aldanmayın, o modellerin birçok koruması eksik. Attığım PSU, FPS'ye oranla daha iyi.

RX570'de 1x8 1x6 pin girişleri var. Gönderdiğiniz güç kaynağında 1x6 pin girişi var. Ben FSP'yi aldım. Sanırsam 1x6 pin girişi overclock için. Neyse yardım için sağ olun.

Benim ekran kartınının kutusunda overclock yazıyordu. Galiba yapılmış. O 8 pin overclock girişi mi?
Hayır kartın OC model olmasıyla bir alakası yok. Yeni kartlar PCI slotu dışında ek güç beslemeye ihtiyaç duyuyorlar. Bu yüzden o pin var. Attığınız PSU’da 2 adet 6+2 pin mevcut. Yani bir çok kart ile uyumludur.

Hayır kartın OC model olmasıyla bir alakası yok. Yeni kartlar PCI slotu dışında ek güç beslemeye ihtiyaç duyuyorlar. Bu yüzden o pin var. Attığınız PSU’da 2 adet 6+2 pin mevcut. Yani birçok kart ile uyumludur.

Peki i5-3570 almayı düşünüyorum. Darboğaz olur mu 570 ile? AMD alamam zaten anakartım desteklemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı