Rehber FSR 2 destekli tüm oyunlarda FSR 3 Frame Generation nasıl açılır?

Merhaba benim ekran kartı GTX 1650 tüm oyunalrda FPS yükseldi ama Ark Survival ascended için aynı şeyi söyleyemem, Ark da islanda haritası tek varken güzeldi her şey, sonradan yeni harita geldi ve FSR devre dışı kaldı DLC'li oyunlarda nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Loseless scaling kullan, mod olarak indirirsen bu durumları diğer oyunlarda da görmen muhtemel olacaktır.

Yani onu kullanıyorumda çok dengesiz bir program işe yarıyor mu evet yarıyor ama mesela X2-X3 muhabbetinde X2-X3 göre daha cok FPS veriyor ve daha stabil program X3 daha FPS veriyor falan diyorda kolpa ayrıca bugün X4 betası gelecek X2 gibi olacak falan diyorlar bu program tam stabil oldugunu düşünmüyorum keşke FSR 2 olan oyunlar çok rahat FSR3 geçirebilecek daha saglam program olsa veya mod çogu hatalı stabil degil.

FG'yi açınca HUD'da flickering denilen titreme ve kayma problemlerinin oluşması haricinde çok bir problemi yok. Şu an bu mod RTX ekran kartlarında daha iyi çalışıyor.

RX6600 ile Ray Tracing açınca bende bu gecikmeyi hissettim fakat RT'yi kapatıp Ultra'da oynayınca o kadar hissedilmedi.
FPS artışı için DLSS açmak şart mı yoksa DLSS açmadığında AMD FSR3 değilde FSR2 mi kullanıyor yani? Bu gecikme olayı çok can sıkıcı 3. parti yaptığın zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı