RTX 3000 serisine getirebilirler altyapı var çünki kare oluşturma kısmı ise soru işaretiNVIDIA'nın da pek fazla suçu yok ki hocam. DLSS, FSR gibi yazılımsal değil, daha çok donanımsal bir teknoloji. Eski nesillere bu yüzden getiremiyorlar yenisini.
RTX 3000 serisine getirebilirler altyapı var çünki kare oluşturma kısmı ise soru işaretiNVIDIA'nın da pek fazla suçu yok ki hocam. DLSS, FSR gibi yazılımsal değil, daha çok donanımsal bir teknoloji. Eski nesillere bu yüzden getiremiyorlar yenisini.
Getirilemez. RTX 3000 serisi, DLSS 3.0'ı karşılayabilecek bir seri değil. Gelse bile RTX 4000 serisi kadar performansı olmaz, olamaz.RTX 3000 serisine getirebilirler altyapı var çünki kare oluşturma kısmı ise soru işareti
Mesela görüyorsunuz ya 2 kat daha fazla fps veriyor DLSS 3 desteklediği oyunda heh işte o Dlss 3 kısmı değil kare oluşturma kısmı o kadar fps yi veren donanım isteyen yer burası dlls bir yazılım fsr bir yazılım NVIDA kartlarda klid var gelmemesi için 3000 serisine bunu açacak olan da NVİDİAGetirilemez. RTX 3000 serisi, DLSS 3.0'ı karşılayabilecek bir seri değil. Gelse bile RTX 4000 serisi kadar performansı olmaz, olamaz.
Aynen gelemez. Teknik olarak mümkün değil çünkü 3000 serisi kartlarda FG işini yapacak fiziksel donanım yok. NVIDIA bu işi yazılımla değil donanimla yapıyor. Ayrı bir birim sorumlu bundan.Getirilemez. RTX 3000 serisi, DLSS 3.0'ı karşılayabilecek bir seri değil. Gelse bile RTX 4000 serisi kadar performansı olmaz, olamaz.
FG Kısmı için birşey demiyorum ama DLSS 3 kısmı için belli olmazAynen gelemez. Teknik olarak mümkün değil çünkü 3000 serisi kartlarda FG işini yapacak fiziksel donanım yok. NVIDIA bu işi yazılımla değil donanimla yapıyor. Ayrı bir birim sorumlu bundan.
Volta serisinden beri var o donanim.Aynen gelemez. Teknik olarak mümkün değil çünkü 3000 serisi kartlarda FG işini yapacak fiziksel donanım yok. NVIDIA bu işi yazılımla değil donanimla yapıyor. Ayrı bir birim sorumlu bundan.
DLSS 3'ü isteseler getirebileceklerini düşünüyorum 3000 serisine ama FG'yi getirmelerine imkan yok zaten.Aynen gelemez. Teknik olarak mümkün değil çünkü 3000 serisi kartlarda FG işini yapacak fiziksel donanım yok. NVIDIA bu işi yazılımla değil donanimla yapıyor. Ayrı bir birim sorumlu bundan.
O konu hakkında bilgim yok şuan hergün bakıyorum yabancı kaynaklaraKonsollar konusunda bir bilgi var mı? Konsollar FSR 2 kullanıyordu 3'e geçiş yapacaklar mı?
DLSS 3'ü isteseler getirebileceklerini düşünüyorum 3000 serisine ama FG'yi getirmelerine imkan yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.